Tv-katsojille ei paljastunut, millaisessa myllerryksessä Alma Hätösen elämä oli syksyllä – lähti kuvauksista suoraan sairaalaan

Alma Hätönen kertoo, kuinka puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla 1:22
Videolla Alma Hätönen kertoo, kuinka puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla

Alma Hätönen nähtiin viikonloppuna Kuutamolla-ohjelmassa, joka kuvattiin viime syksynä.

Juontaja Janne Katajan luotsaama Kuutamolla-ohjelma alkoi viime lauantaina MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ensimmäisen jakson vieraina nähtiin Niko Saarinen, Alma Hätönen ja Lotta Harala.

Hätönen kirjoittaa Instagram-tilillään, kuinka hänen elämänsä oli isossa myllerryksessä jakson kuvauksen aikaan. Televisiokatsojille asia ei paljastunut, sillä Hätönen ei puhunut asiasta jakson aikana.

– Kyseessä taisi olla sama viikko, kun mun sisko menehtyi. Muistaakseni joitakin päiviä ennen. En voi ymmärtää, miten oon siinä tilassa edes pystynyt menemään kuvauksiin. Kaiken hassuttelun jälkeen lähdin suoraan takaisin sairaalaan.

Hätönen on kuitenkin kiitollinen, kun hän meni viihdeohjelman kuvauksiin vaikka elämässä oli murheita.

– En muista kuvauksista mitään muuta kuin sen että teki hyvää pieneksi hetkeksi leikkiä, ettei ympärillä tapahdu niitä asioita, joita tapahtui. Se on ihmeellistä miten voi käydä itse vaikka mitä läpi omassa elämässään ja maailma jatkaa ihan normaalisti pyörimistään ympärillä. Ja onneksi jatkaa, Hätönen päättää kirjoituksensa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hätösen Eeva-sisko menehtyi syöpään viime vuoden lokakuussa. Menetys oli traaginen ja yllättävä, sillä syöpä todettiin vain kuukautta aikaisemmin.

Hätönen kertoi Huomenta Suomessa, että hän yhä kokee aktiivista ja syvää yhteyttä siskoonsa.

– Hän on yhä aktiivisesti läsnä. Joku saattaa ajatella, että onko suruprosessia käyty kunnolla, jos tällaiseen tukeutuu. Mutta koen, että hän tekee itsensä näkyväksi aina silloin tällöin.

Kuutamolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat