Alma Hätönen kertoo illasta, jonka aikana häntä uhattiin kahdesti aseella: "Oltiin vaan sanomatta mitään"

1:22
Videolla Alma Hätönen kertoo, kuinka puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla

Alma Hätönen joutui vaarallisiin tilanteisiin aikoinaan ollessaan matkalla Nicaraguassa.

Juontaja Alma Hätönen kertoo Kuutamolla-ohjelmassa kuinka joutui vuosia sitten uhkaavaan tilanteeseen kahdesti saman illan aikana. Tuolloin Hätönen oli yksin surffimatkalla Nicaraguassa kuuden viikon ajan ja hänellä oli kertomansa mukaan lomaromanssi erään australialaisen miehen kanssa. 

Hätösen mukaan hän ja muut surffarit olivat eräänä iltana syömässä porukalla, jonka jälkeen hän ja lomaihastus suuntasivat viettämään kahdestaan aikaa. 

– Lähdettiin pussailemaan rannalle ja katsomaan tähtiä, niin sitten siellä tuli joku mies aseen kanssa tuijottamaan meitä ja osoitti meitä aseella. Sitten me oltiin vaan sanomatta mitään ja sitten mietimme, että on ehkä meidän merkki lähteä pois täältä, Hätönen kertoo ohjelmassa. 

Rannalta kaksikko suuntasi majataloon, jossa Hätönen tuolloin majaili, mutta joutui siellä toistamiseen riskialttiiseen tilanteeseen. 

– Siellä oli ilmeisesti sitten omistaja huomannut, että sinne oli tullut joku ylimääräinen, ja hän sitten aivan raivona aseella uhaten uhkasi tappaa Tomin jos hän ei maksa yöstä, Hätönen muistelee. 

Ohjelman juontaja Janne Kataja vitsaili tarinan kuultuaan, että oliko matkaihastus sitten niin nuuka, ettei tilanteen jälkeen suostunut maksamaan yöpymisestä. Hätönen vahvistaa, ettei tämä maksanut yöstä, eikä kaksikon orastava romanssi myöskään saanut jatkoa. 

– Joo ei nähty sen jälkeen Tomin kanssa enää, että hän oli sitten lähtenyt pois, Hätönen naureskelee. 

Kuutamolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin 18.3. alkaen kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja