Tuunaa tavalliset häälahjat jännittäviksi!

Hääjuhlat ovat tulossa, ja haluaisit ostaa mielettömän lahjan. Hääpari on kuitenkin pyytänyt lahjaksi pyyhkeitä ja astioita - tylsää! Nyt on aika tuunata tuttu ja turvallinen lahja persoonalliseksi, neuvoo Female First.

Lahjan tarkoitus on helpotta hääparin elämää ja olla hyödyllinen. Pieni hauskuus ei kuitenkaan ole pahaksi, eikä luovuuttakaan voi käyttää liikaa. Ole se, jonka lahja muistetaan vielä kultahääpäivänäkin!

Tuunaa pyyhkeet kylpytuotteilla

Tylsähkö lahja, jota käytetään ihanan kylvyn jälkeen: pyyhkeet. Mikset siis heittäisi kassiin myös kylpytarpeita?

Osta tuoksukynttilöitä, saippuoita, kylpyvaahtoa ja -kuulia. laita kaikki suureen laatikkoon pyyhkeiden keskelle. Viimeistele viinipullolla ja kahdella lasilla; näin pariskunta voi naukkailla kylvyssä! Jos pariskunnalla ei ole kylpyammetta, saatavilla on myös suihkun kaksoispäitä.

Rahakkaat lahjojat antavat hääparille kylkiäiseksi kylpylälahjakortin. Romanttista, eikö?

Lasit kaipaavat viiniä

Jos pariskunta haluaa laseja, liitä pakettiin jotain asiaankuuluvaa. Mieti, millaisia astioita olet ostanut: cocktaillaseihin voi ostaa pikkuisia sateenvarjoja ja siistejä drinkkitikkuja.

Viinilasi kaipaa seurakseen hienoa viinipulloa, ja kenties myös korkkiruuvia. Voit myös ostaa arvokasta shampanjaa, tai keitellä kotiviinipullon, jonka etikettiä koristaa hääparin kuva!

Kahvinkeitinkö tylsä?

Joko pariskunta tarvitsee kahvia aina aamuisin, tai aikoo keittää sitä vain erikoistilaisuuksissa vieraille. Kahvinkeitin on kummassakin tapauksessa varmasti lahjalistalla!

Helpoin tapa tuunata keitin on heittää mukaan kahvipaketti kauniisti koristeltuna. Voit myös ostaa mausteita, joilla kahviin saa erilaisia makuja. Jos parin sydän lämpenee kahvidrinkeille, osta Irish coffeeta, rommia tai Amarettoa.

Jos tavallinen keitin tylsistyttää, törsää ja hanki erikoiskahveja suoltava supermasiina!

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat