Tuuli, 22, puhui avoimesti neitsyydestään – video nousi suosioon ja laulajalle tuli valtavasti palautetta: "Se on avartanut ihmisten ajatusmaailmaa"

Laulaja Tuuli tuli tunnetuksi teinitähtenä. Nyt hän on valmis palamaan musiikkimaailmaan uudella aikuisemmalla tyylillä.

Laulaja ja somevaikuttaja Tuuli, 22, kertoi tuoreita kuulumisiaan Nelosen Farmi-ohjelman lehdistötilaisuudessa. Tuuli kertoo tehneensä viimeisten vuosien ajan uutta musiikkia ja on nyt valmis palamaan julkisuuteen.

– Tuuli 2.0 on tulossa. Viimeiset vuodet olen tehnyt hiljaiselossa uutta. Minulla on pitkä ura takana ja vuosien mittaa on tullut niin paljon muutoksia. Nyt, kun on aikuinen ja tietää mitä haluaa, niin on kiva fiilis, että on voinut keskittyä kunnolla uraani, Tuuli kertoo.

Nuori tähti tuli julkisuuteen 13-vuotiaana. Teinitähteys ei ole koskaan ollut lahjakkaalle laulajalle haitta.  

– Ilman sitä kokemusta en olisi tässä pisteessä, missä nyt olen. Olen oppinut itsestäni paljon ja tullut itsevarmemmaksi. En tiedä missä olisin, jos en olisi lähtenyt teinitähdeksi. Hyviä asioita on tapahtunut sen jälkeen. Olen onnellisempi kuin koskaan.

"Neitsyys on aiheena tabu"

Musiikin ohella Tuuli on saanut mainetta myös somevaikuttajana. Hän jakaa paljon videoita YouTube-kanavallaan, joissa myös avaa omaa henkilökohtaista elämäänsä. Hiljattain Tuuli julkaisi videon, jossa hän kertoi olevansa neitsyt. Video sai runsaasti palautetta.

– Olen saanut tosi hyvää palautetta. Ihmiset ovat lähestyneet ja kertoneet omia kokemuksiaan. On ihanaa, että pystyn käyttämään omaa ääntä ja alustaa tärkeisiin juttuihin.

– Neitsyys on aiheena tabu. Ei kukaan ollut tehnyt tuosta aiemmin videota. Oli tärkeä puheenvuoron avaus. Se on poikinut hyviä juttuja ja avartanut ihmisten ajatusmaailmaa.

Uusi tukkaväri!

Tuuli uudistaa useasti myös omaa hiustyyliään. Tällä hetkellä muotitietoisella naisella on täysin sininen tukka.

– Minulla oli hetkellinen vihreä vaihe ja nyt olen takaisin sininen. Se aina vaihtuu. Haluan testata kaikkea uuttaa. Minulla on yksi idea hiuksille, minkä aion tehdä kesällä.

Tuuli nähdään Nelosen Farmi-ohjelmassa kilpailijana muiden julkkiskilpailijoiden rinnalla.

– En usko, että minusta tulee tosi-tv-stara tämän myötä. Olen sellainen heittäytyjä, voisin kyllä helposti lähteä uudelleen johonkin. Tuntuu, että tekemisen lisäksi oli uutta nähdä, miten ohjelmaa kuvataan. Olen iloinen, että lähdin mukaan.

Tulevaisuudessa Tuuli haluaisi matkustaa New Yorkiin ja suunnitella oman vaatemalliston.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja