Tuukka Raskilta piikikäs huomio finaalisarjan tuomarilinjasta – "Kai ne jossain vaiheessa puuttuu"

Boston Bruinsin Tuukka Rask joutui pettymään, kun St. Louis Blues tasoitti NHL:n finaalisarjan voittamalla neljännen ottelun 4-2-lukemin.

Huimassa vireessä pudotuspeleissä torjunut Rask venyi kiekon eteen 34 kertaa, mutta joutui kaivamaan kiekon selkänsä takaa kolme kertaa. Neljännen osuman St. Louis latoi tyhjään rysään.

Kolmannessa ottelussa St. Louisin peräti 7-2-lukemin murjonut Boston joutui tiistain vastaisena yönä heti alusta alkaen takaa-ajajan asemaan, kun Ryan O’Reilly iski kiekon verkkoon vain 43 sekunnin pelin jälkeen. Boston ei pystynyt kääntämään ottelua enää edukseen, joten ottelusarja tasoittui. Rask myönsi vastustajansa paremmuuden ottelun jälkeen rehdisti.

– Alku oli päinvastainen, mitä halusimme. Ei vain riittänyt. Kyllä kaveri parempi oli, Rask summaa lyhyesti ottelua.

Bostonin yksi ehdoton kulmakivi Rask on saanut finaalisarjassa useamman kerran mailasta, vaikka peliväline on ollut jo suomalaisvahdin hallussa. Tuomaristo on kuitenkin pitänyt tiukkaa linjaa ja painanut jälkipelit villaisella. Neljännessä ottelussa mailaniskut jäivät kuitenkin vähemmälle.

– Ei siinä sen kummempaa tänään ollut. Patrick Maroon huitaisi kolmannessa erässä, mutta se ei ollut paha. Se on sellaista. Kai ne (tuomarit) jossain vaiheessa puuttuu, Rask pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat