Tuukka Raskilta rehti tunnustus Auston Matthewsin hirmukudista – "Kyllä se osaa ampua"

Toronto-tähti Auston Matthews ohitti Boston-maalivahti Tuukka Raskin joukkueiden välisessä kuudennessa NHL-pudotuspelikohtaamisessa, mutta Bruins venytti sarjan seitsemänteen otteluun

Boston voitti vierasjäällä 4-2. Rask torjui 22 kertaa, mutta joutui antautumaan Morgan Riellyn ja Matthewsin kutien edessä. 

Matthews kavensi ottelun 2-3-lukemiin päätöserässä hurjalla laukauksella takakulmaan (video alla). Rask harmitteli osumaa, mutta antoi myös tunnustusta yhdysvaltalaishyökkääjälle.  

– Hän ampuu tosi nopeasti. Maalissa en ehtinyt asettua paikoilleen ja liikuin huonosti. Ei sinne paljon tarvitse tilaa jäädä, niin se (kiekko) menee patjojen yli tolpan kautta. Ilkeitä maaleja päästää, mutta pitää antaa aina vetäjällekin krediittiä. Hyviä kuteja. Kyllä se osaa ampua, Rask kommentoi ottelun jälkeen. 

Rask kiitteli joukkuettaan hyvästä puolustuspelaamisesta. Bruins laukoikin maalia kohti 40 kertaa Toronton 24 kutia vastaan. 

– Oli varmaankin kokonaisuutena meidän paras peli tässä sarjassa. Emme päästäneet heitä ylivoimahyökkäyksiin, ja eliminoimme aika hyvin heidän hyökkäysalueaikansa, Rask summasi. 

Sarjan seitsemäs ottelu pelataan Bostonissa Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. 


Lue myös:

    Uusimmat