Tuukka Rask huolettomana, kun vastaan luistelee Sebastian Ahon johtama tulikuuma nippu – "Nyt alamme pelata tosikiekkoa"

Boston Bruinsin tilanne NHL:n pudotuspelien alla on hyvä, vaikka se hävisi kaikki kolme sijoitusotteluaan, joukkueen suomalaismaalivahti Tuukka Rask alleviivaa. 

Bruins koki 1-2-tappion Washington Capitalsille sunnuntaina. Se oli hävinnyt jo aiemmin Philadelphia Flyersille ja Tampa Bay Lightningille.  

Rask pelasi otteluista kaksi viimeistä oltuaan ensin karenteenissa koronavirukseen viitanneiden oireiden takia. Hän kärsi vain yskästä. 

– Yritimme näissä sijoitusotteluissa vain karistaa ruosteen pois ja saada joukkuepelin uomiinsa. Paransimme jokaisessa ottelussa, mutta meidän piti tehdä todella paljon hommia jokaista maalia kohden. Tuntui, ettemme saa palkintoa, mutta uskon, että se muuttuu, kun vain jatkamme työntekoa, Rask kommentoi kolmen ottelun kokonaisuutta Capitals-pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

Bruinsille tulee vastaan pudotuspelien avauskierroksella tulikuuma Carolina Hurricanes, joka pyyhkäisi New York Rangersin yli suoraan kolmessa ottelussa. Varsinkin Hurricanesin ykkösketju, jotka tähdittävät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen, on ollut huimassa vireessä.  

Vuosi sitten Bruins kaatoi Hurricanesin suoraan neljässä ottelussa itäisen konferessin finaalissa, eikä Rask ole nytkään huolissaan, vaikka alla on kolme tappiota. 

– Ei sillä ole väliä, millä sijalla aloitat pudotuspelit, sillä jokainen joukkue pitää voittaa. Meillä on siis asiat hyvin. Tämä on nyt ohi, alamme pelata tosikiekkoa, suomalaisvahti korosti. 

– Sain rytmini takaisin näissä parissa ottelussa. Tunteeni on hyvä, Rask päätti.   

Lue myös:

    Uusimmat