Mainos

Tutut johtajat kertovat jaksamisestaan uutuuskirjassa

Yleisradion toimitusjohtaja Mikael Jungner, SAK:n pitkäaikaisin puheenjohtaja Lauri Ihalainen ja eurokansanedustaja Anneli Jäätteenmäki paljastavat tuoreessa kirjassa, millaisia vaikeuksia he ovat kohdanneet työssään johtajana ja miten he ovat jaksaneet arjen myllytyksessä.

Superihmisiä? – Johtajan voimavarat -teoksessa elämäänsä valottavat myös muun muassa L-Fashion Groupin toimitusjohtaja Vesa Luhtanen, kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ja Suomen Kansallisoopperan pääjohtaja Päivi Kärkkäinen.

Sport-lehden päätoimittaja Ulla-Maija Paavilaisen toimittamassa kirjassa todetaan, että johtajan jaksaminen heijastuu alaspäin koko organisaatioon ja johtajiin kohdistuvat odotukset ovat kasvaneet entistä suuremmiksi.

Kirjan perusteella hyvät käytännöt lähtevät usein liikkeelle hyvistä esimerkeistä. Johtajien täytyy olla superihmisiä. Kun työpäivät ovat pitkiä ja matkapäiviä kertyy vuodessa kymmeniä, ellei satoja, nousevat jaksamisen työkalut entistä tärkeämmiksi.

Monilla johtajilla ovat kirjan mukaan hyvät unenlahjat ja useimmat myös liikkuvat säännöllisesti. Terveellisen elämän perusasiat, ravinto, liikunta ja lepo luovat pohjan jaksamiselle, mutta ne eivät yksin riitä. Tärkeimmäksi voimavaraksi osoittautuu oikea asenne ja lempeys itseä kohtaan, läheisten ihmisten tukea unohtamatta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.