Tuttu Kimi on palannut – Räikkönen jätti tunteilut ja tyhjensi pajatson jo puolivälissä kysymystä

Kimi Räikkönen ehti kuunnella viimeisen kysymyksen vain puoleenväliin, kunnes vastasi yhdellä sanalla ja poistui haastattelusta ennen viimeisen Ferrari-kisansa tositoimien alkamista.

Räikkösen viikonloppu Abu Dhabissa alkoi tunteikkailla hetkillä, kun Ferrarin väki järjesti hänelle keskiviikkona yllätysläksiäiset. Suomalaiskuski kertoi myöhemmin tiimin nettisivuilla valtavasta arvostuksesta, jonka sai tuntea tallin työkavereilta.

Perjantaina ajettujen F1-harjoitusten jälkeen Räikkönen oli kuitenkin vaihtanut mielentilansa täysin kisatekemiseen. C Moren varikkotoimittaja Mervi Kallio ehti vain aloittaa kysymyksensä tunteikkaasta viikonlopusta, kun Kimillä oli jo kiire pois paikalta.

– Mietitkö yhtään sitä, että tämä on sun viimeinen viikonloppu...

– En, Räikkönen tokaisi ja jatkoi matkaansa.

Aivan näin vähäsanainen Räikkönen ei kuitenkaan avauspäivästä ollut. Ferrari testasi iltapäivän treeneissä ensi vuoden osiaan ja pääsi iltavaloissa jo hyvin lähelle Valtteri Bottaksen kärkiaikaa.

– Ensimmäinen oli vähän hankala, mutta toinen oli jo paljon parempi. Katsotaan, mihin se huomiseksi menee, mutta aika lähekkäin näyttivät kaikki olevan, Räikkönen totesi.

– En tiedä, (onko se) yllättävää, mutta perjantait ovat aina vähän mitä ovat. Huomennahan sen näkee sitten.

Lue myös:

    Uusimmat