Kimi Räikkönen yllätettiin – Jäämiehen silmät kirkastuivat venäläisestä läksiäislahjasta: "Tuolla pääsee hyvin viruksesta eroon"

Kimi Räikkösen saapuessa viimeistä kertaa F1-kuljettajana Venäjän Sotshin varikolle kisajärjestäjät halusivat muistaa häntä tyylillä, jota Jäämies osasi arvostaa.

Pääkuvan video: Sotshin ratapromoottorin läksiäislahja huvitti Kimi Räikköstä, joka oli selvästi otettu muistamisesta. 

Räikkönen oli sivussa kahdesta edellisestä kisaviikonlopusta koronavirustartunnan takia. Ennen sairauslomaansa hän ehti ilmoittaa lopettavansa kilpauransa tähän kauteen.

Venäjän GP:n järjestäjät halusivat muistaa Räikköstä, kun tämä saapui Sotshin rata-alueelle torstaina. Pääasiallinen syy palkitsemiseen oli Räikkösen radalla tekemä huippunopeusennätys, joka on edelleen tänä päivänä voimassa.

Sotshin ratapromoottori Aleksei Titov muisti suomalaista torstaina Alfa Romeon edustustilojen ulkopuolella pienellä puheella.

– Haluamme erikseen kiittää sinua vaikutuksesta historiaamme. Olet aina sydämissämme, Titov kiitteli.

Tämän jälkeen promoottori kaivoi esiin kylmälaukun, jossa oli Räikkösen tavaramerkiksi muodostuneita jäätelöpuikkoja. Laukussa oli muutakin.

– Täällä on pikku yllätys. En tiedä, kuinka poliittisesti korrekti se on, Titov vihjaisi ja sai Räikkösen naureskelemaan.

Koko episodi on katsottavissa yllä olevalta videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat