Kimi Räikkösellä oli taas aikaa pysähtyä haastatteluun – viimeisen Ferrari-kisan ainutlaatuisuus pysyy silti tiukasti pois mielestä

Perjantaina haastattelupisteeltä kiireesti pois rynnännyt Kimi Räikkönen oli taas lauantain aika-ajon jälkeen paremmalla juttutuulella. Edessä on enää yksi kisa Ferrarin kuljettajana, mutta sitä Kimi ei vieläkään suostu miettimään.

Räikkönen sijoittui aika-ajossa neljänneksi, kun Mercedes valtasi eturivin ja Ferrarin tallikaveri Sebastian Vettel ehti myös edelle parin kymmenyksen turvin. Aivan nappiin ei suomalaiskuskin viimeinen aika-ajokierrosta mennyt.

– Auto tuntui ihan hyvältä, mutta ei vauhti riittänyt. Ei oikeastaan mitään hirveämmin valitettavaa. Aika saisi olla vähän parempi, mutta huomenna on taas uusi päivä, Räikkönen pohti C Moren haastattelussa.

Perjantain harjoitusten jälkeen Räikkösen kiireinen olemus herätti huvitusta, kun hän lähti matkaan jo kesken viimeisen kysymyksen, kun keskustelu kääntyi edessä olevaan viimeiseen F1-kisaan Ferrarin kuskina.

Tuleva Sauber-kuljettaja oli tällä kertaa valmiimpi puhumaan asiasta, mutta keskittyminen on vieläkin tiukasti ratatekemisessä.

Viimeistä kertaa Ferrarilla, mutta millä mielin, millä ajatuksin?

– Ei millään, Räikkönen naurahti.

– Ihan samalla lailla kuin mikä muukin viikonloppu. Katsotaan, mitä me pystymme tekemään, että ovatko kaikki kisassa lähempänä toisiaan vai eivät.

Myös perhettä on paikalla paljon. Vaimon ja lasten lisäksi myös muun muassa hänen veljensä Rami on saapunut Abu Dhabiin. Kun kypärä menee päähän, nämä asiat eivät tuo mitään ekstralatausta Ferrari-kuskin viikonloppuun.

– No ei, ovat he nyt olleet aikaisemminkin. Ei se oikeastaan muuta mitään, Räikkönen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat