Tuttava lupasi Crystalille kauniit kestokulmakarvat – tämä oli lopputulos

Crystalin nanoblading-kulmat eivät olleet hänen toiveidensa mukaiset.

Tämä jenkkiäiti haaveili kauniista kulmakarvoista, mutta sai hieman erilaisen lopputuloksen. Crystal Weinstock, 38, kertoo käyneensä vuoden 2021 lopulla "perheenjäsenensä" luona saadakseen microblading-kulmat, mutta useista käyntikerroista huolimatta lopputulos ei ollut onnistunut.

Kauneusyrittäjänä toimiva sukulainen oli lopulta ehdottanut vastaavan tyylistä nanoblading-toimenpidettä, jota oli hiljattain opiskellut. Crystal suostui.

"On yltiönoloa julkaista tämä, mutta..."

Yrittäjä kuitenkin teki Crystalin kulmakarvoista hyvin paksut. Sosiaalisessa mediassa Crystal kertoi yrittäjän sitten syyttäneen tapahtuneesta Crystalin ihoa ja vältelleen vastuuta, kertoo The Sun. Crystal päätti lopulta paljastaa kokemansa sosiaalisessa mediassa.

– On yltiönoloa julkaista tämä, mutta nyt se tuntuu oikealta, koska en halua kenenkään muun kokevan tätä, nainen kuvaili Facebookissa.

Oheen hän julkaisi kuvia kulmakarvoistaan. Crystal myös myönsi luottaneensa kauneusyrittäjän lupauksiin liikaakin ja yrittäneensä aluksi hoitaa asian yksityisesti. 

– Olin aivan liian luottavainen hänen suhteensa. Opin läksyni.

Näet Crystalin kulmakarvat jutun alussa olevalla videolla! 

Yrittäjäkin pahoitteli lopulta

Tilanne paisui someriidaksi, jossa osapuolet syyttelivät toisiaan. Crystalin mukaan yrittäjä yritti kerätä säälipisteitä tilanteeseensa kertomalla saamistaan törkeistä nettiviesteistä; nettikansa sen sijaan pohti, oliko karmeat kulmakarvat tehty tahallisesti, koska yrittäjällä kuitenkin oli kokemusta kulmakarvojen tekemisestä. 

Yrittäjä päätyi lopulta pahoittelemaan tekemisiään ja aiheuttamaansa mielipahaa.

– Rehellisesti oletin olevani valmis johonkin, mihin selvästi en ollut valmis, yrittäjä kirjoitti ilmeisesti nanoblading-tekniikkaan viitaten.

– Haluan kiittää kaikkia alalla, jotka ovat tulleet avukseni ja ohjanneet minua tämän vaikean ajan läpi ja tarjonneet palautetta, jotta tätä ei tapahdu uudelleen.

"Pidän itseäni tämän alan asiantuntijana, ja tämä on vain karmea..."

Toinen kauneusyrittäjä Beverly Hillsissä päätti kerätä joukkorahoituksen Crystalia varten nähtyään tämän kuvan sosiaalisessa mediassa. Erica Kovitz lupasi korjata kulmakarvat maksutta, jos kansa maksaisi Crystalin matkat hänen luokseen. Kulmakarvoja hän piti huonoina.

– Pidän itseäni tämän alan asiantuntijana, ja tämä on vain karmea [tulos]. Vedot ovat liian paksut, symmetria on huono ja kulmakarvan muoto [on huono], Kovitz kuvasi TikTokissa.

Matkarahat järjestyivät, ja Crystal on ehtinyt jo käydä yhdessä korjaavassa käsittelyssä.

Lue myös:

    Uusimmat