Tiesitkö? Tällaiset ihmiset saavat enemmän seksiä

1:30

Tutkimuksen mukaan kilttejä miehiä ja naisia saattaakin onnistaa tuhmia enemmän sängyn puolella. Jos erään deittisivuston kyselyn tuloksia on puolestaan uskominen, jo pelkästään emojien viljely riittää vilkastuttamaan seksielämää.

Yllä olevalla videolla erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen pohtii sitä, miksi ihmiselle on tärkeää tietää, ovatko hänen himonsa normaaleja.

Millaisella ihmisellä on todennäköisemmin aktiivinen seksielämä? Erään kyselyn mukaan jo pelkästään emojien käytöllä on uskomaton vaikutus siihen, onko vällyjen välissä vipinää vai ei. Myös fiksu tai altruistinen luonne voi auttaa tuomaan säpinää makuuhuoneeseen.

Enemmän emojeita, enemmän seksiä

Time-lehti uutisoi vuonna 2015 deittisivusto Match.comin kyselystä, josta paljastui, että tuhansien vastaajien joukosta ne, jotka käyttivät enemmän emojeita, harrastivat myös enemmän seksiä.

54 prosenttia sinkuista, jotka käyttivät emojeita, harrastivat seksiä ainakin kuukausittain, verrattuna 31 prosenttiin sinkkuja, jotka eivät emojeita käyttäneet. Ja mitä enemmän emojeita käytettiin, sitä enemmän seksiäkin harrastettiin.

Tulokset pitivät paikkansa kaikissa ikäryhmissä.

Fiksuilla ihmisillä vipinää vällyjen välissä

Englantilaiset tutkijat selvittivät puolestaan seksivälinesivuston rahoittamassa tutkimuksessa vuonna 2013, että huippuyliopistoissa, kuten Oxfordissa tai Campbridgessa, opiskelevat nuoret käyttivät enemmän rahaa seksileluihin kuin muissa yliopistoissa opiskelevat ikäisensä.

Sivuston mukaan tulokset saattavat viitata siihen, että korkeamman älykkyysosamäärän omaavilla ihmisillä on myös korkeampi seksivietti. Tutkimuksesta uutisoi muun muassa Telegraph.

Altruismilla ja seksikumppaneiden määrällä yhteys

Erään kanadalaisen, British Journal of Psychology-julkaisussa reilu vuosi sitten esitellyn tutkimuksen mukaan altruistisilla eli epäitsekkäillä ja pyyteettömillä ihmisillä on suuremmat todennäköisyydet saada aktiivinen ja monipuolinen seksielämä.

Guelphin ja Nipissingin yliopistojen psykologit huomasivat kahdessa eri kokeilussa, että altruismilla ja seksuaalisella menestyksellä oli yhteys. Tähän tulokseen tutkijat tulivat analysoidessaan osallistujien seksuaalista historiaa ja heidän altruistisia taipumuksiaan, kertoo Independent.

Tutkijat huomasivat, että mitä korkeammat pisteet osallistujat saivat altruismistaan, sitä enemmän seksikumppaneita heillä oli ollut. 

Ystävällisyydellä pääsee pitkälle?

Ensimmäisessä kokeilussa ne osallistujat, jotka arvioivat itsensä positiivisesti altruististen piirteiden puolesta kertoivat useammista seksikumppaneista ja myös harrastivat parisuhteissaan useammin seksiä. He myös vaikuttivat viehättävimmiltä vastakkaisen sukupuolen silmissä.

Toisessa kokeilussa osallistujilta kysyttiin, olisivatko he halukkaita lahjoittamaan fiktiiviset rahavoittonsa kolmannelle osapuolelle. Ne, jotka sanoivat olevansa, olivat myös niitä, joilla oli ollut enemmän seksikumppaneita. 

Niinpä tutkijat tulivat siihen tulokseen, että altruistit saavat seksiä enemmän kuin muut.

Psykologi Susan Marchant-Haycoxin selittää, että tämä voi johtua siitä, että altruistit osoittavat ihmisille enemmän huomiota. 

– Toisin sanoen, he ovat ystävällisempiä ja huolehtivaisempia kuin muut; tämä on viehättävä piirre persoonallisuudessa, Marchant-Haycox kertoi Independent-sivustolle.

Lähteet:  Independent, Time, Telegraph

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja