Mainos

Tutkimus paljastaa nopeimman keinon päästä yli ex-rakkaasta

Erosta ylitse pääseminen vie usein aikaa ja voimia, mutta tutkimuksen mukaan toipumiseen ei kannata tuhlata liikaa aikaa.

Journal of Social and Personal Relationships -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan eron jälkeen ei kannata liian kauan odottaa uuteen suhteeseen astumista. Tutkimukseen otti osaa yli 300 parisuhteessa sekä sinkkuna viihtyvää henkilöä. Tutkimuksessa haluttiin selvittää, kuinka niin sanotun lohtusuhteen aloittaminen eron jälkeen vaikuttaa entisestä kumppanista ylitse pääsemiseen.

Tutkimuksessa selvisi, että parisuhteessa olevat henkilöt olivat itsevarmempia ja päässeet paremmin yli aiemmasta suhteesta kuin tutkimuksessa mukana olleet sinkut. Parisuhteessa olevien mielenterveys oli myös paremmalla saralla.

Parisuhteen jälkeen kannattaa aina viettää hieman aikaa itsekseen ja pohtia, kuinka omaa elämää voi itsenäisesti viedä eteenpäin. Kenenkään ei kuitenkaan kannata lopun ikää jäädä murehtimaan toisen perään, sillä tällöin elämä vilisee hyvinkin nopeasti ohitse.

Erosta pääsee paremmin yli, jos keksii itselleen kehittävää tekemistä. Tällöin ei ajaudu miettimään entistä kumppaniaan niin usein. Parasta on kuitenkin miettiä, miten paljon uutta ja hyvää voi kokea paremman suhteen osuessa kohdalle.


Parisuhdekoukeroita nähdään myös Klikkaa mua -sarjassa:

Katsomo-video ei ole saatavilla


(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Elle

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.