Tutkimus paljastaa, millaiset miehet harrastavat enemmän seksiä kuin muut

Tuoreen tutkimuksen mukaan miehen persoonallisuudella on paljonkin tekemistä sen kanssa, kuinka usein hän harrastaa seksiä.

Queenslandin teknillisen yliopiston tutkijat kävivät läpi vuonna 2016 suoritettua seksikyselyä. Australialaisilta kysyttiin tuolloin heidän seksimieltymyksistään ja persoonallisuuden piirteistään. Kyselyyn osallistui 3000 heteromiestä ja 1500 heteronaista, kertoo New York Post.

Tuloksia tarkastellessaan tutkijat saivat selville, että ulospäin suuntautuneet, tunnolliset ja emotionaalisesti vakaat miehet harrastivat useimmin seksiä.

VIDEO: Mistä tietää, että nainen on saanut orgasmin? Artikkeli jatkuu videon alla.

Terapeutti Bianca Rodriguezin mukaan kyseiset piirteet vetoavat naisiin.

– Naiset haluavat tuntea olevansa turvassa, he haluavat, että heidän tunteitaan vaalitaan, avioliitto- ja perheterapeutti kertoo New York Postille.

– Naiset ovat miehiä tarkkaavaisempia, mitä seksiin tulee, ja he etsivät miehestä piirteitä, jotka viittaavat vakauteen, siihen, että he pysyvät lähellä.

Tutkimuksen mukaan persoonallisuudella oli suurempi rooli miesten harrastaman seksin määrässä. Naisten kohtalla ulospäin suuntautuneisuus oli ainoa persoonallisuuden piirre, joka lisäsi heidän harrastamansa seksin määrää.

Tutkimus esiteltiin Personality and Individual Differences -julkaisussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja