Harvemmin mahtavaa seksiä vai useammin tavallista ja tylsää? Näin petipuuhia kannattaa asiantuntijoiden mukaan harrastaa

1:17

Kumpi on seksissä tärkeämpää, määrä vai laatu? Katso yllä olevalta videolta suomalaisten seksiasiantuntijoiden, Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontulan ja seksuaaliterapeutti Elina Tanskasen vastaukset!

Seksin harrastaminen on tärkeää parisuhteen kannalta. Seksi tekee tutkimustenkin mukaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi: Seksi lisää läheisyyttä, polttaa kaloreita, lievittää stressiä, parantaa mielenterveyttä ja jopa pidentää ikää.

Ihmisen aktiivisesta seksielämästä voi olla jopa hyötyä yritykselle, jossa hän on töissä.

Mutta riittääkö pelkkä seksin harrastamisen kumppanin kanssa vai kuinka iso merkitys seksin laadulla on? Onko kannattavampaa harrastaa loistavaa seksiä harvemmin vai tavallista seksiä useammin?

Katso yllä olevalta videolta suomalaisasiantuntijoiden vastaukset kinkkiseen kysymykseen!

***

Kuinka tärkeää vaihtelu sitten on seksissä? Pitääkö kumppanin kanssa kokeilla esimerkiksi paljon erilaisia asentoja! Katso vastaukset alla olevalta videolta!

1:57

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.