Mainos

Tutkijat vakuuttavat: Näillä tanssiliikkeillä saat varmasti seksiä

Jos haluat tehdä itsestäsi vastustamattoman, tutkijoiden luoma "seksitanssi" kannattaa opetella seuraavaa baarireissua varten.

Kuinka varmistaa se, että joku haluaa harrastaa seksiä kanssasi? Tiede on nyt löytänyt vastauksen kysymykseen, joka on aiheuttanut päänvaivaa lukuisille ihmisille jo vuosikymmenten ajan. Scientific Reports -lehdessä julkaistu tutkimus on nimittäin selvittänyt, millaiset tanssiliikkeet tekevät naisista vastustamattomia vastakkaisen sukupuolen silmissä.

– Tanssi on universaali ihmisten käyttäytymistapa, jota on havaittu erityisesti kosiskelun yhteydessä. Se tarjoaa tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä mahdollisen kumppanin valinnassa, tutkijat kertovat tutkimuksen taustoista.

Keinuva lantio ja eri tahtiin liikkuvat kädet

Englantilaisen Northumbrianin yliopiston tutkijat pyysivät 39 naista tanssimaan seksikkäästi kameran edessä. Minimoidakseen ulkonäön vaikutuksen, tutkijat loivat tanssiliikkeistä 3D-animaatioita, joita he sitten näyttivät kahdellesadalle koehenkilölle. Koehenkilöiden tuli arvioida tanssiliikkeet asteikolla 1–7.

Vastausten perusteella tutkijat kokosivat yhteen kiinnostavimmat tanssiliikkeet ja loivat niistä tanssin, jonka luvataan herättävän taatusti kiinnostusta tanssilattialla. 

Tämä tanssi tekee naisesta vastustamattoman. 

Koehenkilöt pitivät seksikkäimpinä liikkeitä, joissa kädet liikkuivat epäsymmetrisesti ja lantio keinui voimakkaasti puolelta toiselle.

Yksinkertaistettuna: Jos haluat herättää ympärillä olevissa ihmisissä seksuaalisia haluja, laita lantiosi ja reitesi töihin ja liikuta käsiäsi eri tahtiin.  

Katso videolta, kuinka paljon aikuisviihdelehtien naiskuva on muuttunut vuosien saatossa. 


Lähde: Noisey

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.