Miten kiinnittää miehen huomio? Tutkimus paljasti: Tämä on täydellinen flirtti-ilme naiselle

Nuoruuden rakkaus leimahti 60 vuoden jälkeen uuteen roihuun 3:20
Koskettava tarina: Nuoruuden rakkaus leimahti 60 vuoden jälkeen uuteen roihuun!

Millainen flirttailu puree? Tutkijat löysivät "täydellisen" flirtti-ilmeen.

Miten kiinnittäisit kiinnostavan ihmisen huomion itseesi? Tutkijoilla on nyt vastaus sinkkujen ongelmaan, sillä he väittävät löytäneensä naisten "täydellisen flirtti-ilmeen", kertoo Fox News.

– Kuuden tutkimuksemme kautta havaitsimme, että suurin osa miehistä saattoi tunnistaa tietyn naisten kasvojen ilmeen flirttailua merkitseväksi, Kansasin yliopiston professori Omri Gillath toteaa.

Tutkimus keräsi yhteen flirtti-ilmeet

Osassa tutkimuksista koehenkilö poseerasi flirttaileva ilme kasvoillaan tai toisti ilmeen, joka tutkijoiden analyysin mukaan oli flirttaileva. Osa koehenkilöistä oli näyttelijöitä, osa niin sanottuja taviksia. Kun tunnistetuimmat flirtti-ilmeet oli selvitetty, niitä käytettiin kokeissa.

Jotkut olivat flirttailussa parempia kuin toiset, minkä lisäksi osa miehistä tunnisti flirttailun muita paremmin.

Millainen flirttailuilme toimii?

Gillathin tiimin mukaan parhaiten flirttailussa toimi ilme, jossa nainen kääntää päätään sivulle, kääntää kasvojaan hieman alas, hymyilee hieman ja kääntää katseensa flirtin kohdetta kohti. Tämän useimmat tunnistivat flirtiksi.

Tutkimus julkaistiin Journal of Sex Research -julkaisussa. Tämä selvitys on vasta alkua, ja se voi auttaa muita tutkijoita selvittämään flirttailuun liittyviä kysymyksiä tulevaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat