Turhiin soittoihin tuskastunut Simon päätti kuitenkin vastata vielä yhteen puheluun – vastaaminen todella kannatti!

Millaisia riitoja aiheuttaa raha parisuhteessa – Danske selvitti 8:45
KATSO MYÖS: Millaisia riitoja raha aiheuttaa parisuhteessa? Danske selvitti

Simon oli saanut turhia puheluita pitkin päivää. Hän silti vielä päätti vastata yhteen soittoon ja oli lopulta erittäin tyytyväinen, että teki niin!

Brittiläinen isä, joka voitti taloarvonnassa kahden miljoonan punnan (noin 2 290 676 euron) kodin, melkein missasi palkintonsa, koska ei ollut vastata puhelimeen. Hän luuli soittoja huijauspuheluiksi. 

Luuli soittoa taas yhdeksi huijauspuheluksi

Simon Williams, 41, osallistui ”Omaze Million Pound House Draw” -arvontaan Britanniassa. Siinä voittaja saa omakseen asunnon, tällä kertaa remontoidun talon Devonista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän melkein oli jäädä paitsi voitostaan, koska ei vastannut soittoihin. New York Postin mukaan Simon luuli, että ne olivat huijauspuheluita.

– Sain töissä soiton numerosta, jota en tunnistanut. Olin saanut turhanpäiväisiä huijauspuheluita pitkin päivää ja niissä oli yritetty myydä minulle jotain ja se oli tehdä minut hulluksi. Niinpä jätin melkein vastaamatta. Mutta olen todella iloinen, että päätin tällä kertaa sittenkin vastata.

Lentokonetekniikan insinöörinä työskentelevä Simon sai lisäksi 100 000 punnan (noin 114 615 euron) summan muuten vain käytettäväksi.

Voittouutinen löi ällikältä

Kentistä kotoisin oleva Simon on asunut nykyisessä kolmen makuuhuoneen asunnossaan Sussexissa 15 vuotta, SWNS kertoi. Hänellä on kaksi tytärtä, jotka asuvat vielä kotona.

– Kun sain kuulla, että olin todella voittanut sen talon, en voinut uskoa sitä. Tulin kotiin ja avasin kuohuvan juhlan kunniaksi, mutta pystyin juomaan vain yhden lasillisen ennen katsoin tarpeelliseksi mennä maate.

– Se oli elämäni surrealistisin kokemus, joten minun piti mennä lepäämään kaiken sen jälkeen.

Simon kertoo, että ainoa asia, jonka hän oli ennen tätä voittanut, oli Playstation. Nyt hän aikoo pyyhkiä pölyt pelikoneen päältä ja laittaa sen uuteen olohuoneeseensa.

Simon myös perui illallissuunnitelmat ystäviensä kanssa siltä päivältä viime minuutilla, koska hänen piti tavata arvonnan järjestänyt taho ja selvittää, mitä hän todella oli voittanut.

Talo, puutarha ja vierasmaja

New York Post kertoo, että Simonin voittamaan kotiin kuuluu maisemoitu puutarha. Voittokodissa on remontoitu keittiö, ruokailutila ja viimeisintä teknologiaa olevat laitteet. 

Kiinteistössä on lisäksi erillinen kahden makuuhuoneen vierasmaja, jossa on avokeittiö-ruokailutila, suihkuhuone ja oleskelutila.

Devon on Simonille tuttua seutua. Hänen edesmennyt isänsä vei perheen lomalle hänen lapsuudessaan sinne.

Katso myös video: Miten selvittää rahariidat rakkautta riuduttamatta?

Miten selvittää rahariidat rakkautta riuduttamatta? 8:10
Haastattelussa Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto ja Väestöliiton asiantuntija Heli Vaaranen.

Lue myös:

    Uusimmat