Yksi asia TTK-tuomareiden linjassa yllätti Tanssiraadin: "Mitä pistin merkille..."

Ensimmäinen pari kisasta ulos: Tanssiraati ruotii TTK-kisan käänteet 8:34
Ensimmäinen pari kisasta ulos: Tanssiraati ruotii TTK-kisan käänteet

Tanssiraati arvioi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toisen pudotusillan tapahtumat.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina 17. syyskuuta ensimmäinen pudotus, ja kotimatkalle joutuivat lähtemään juontaja Jussi Heikelä  ja hänen tanssiopettajansa  Claudia Ketonen

Huomenta Suomen  Tanssiraati  ruotii maanantaisin edellisen TTK-illan tapahtumat. Viihdetoimittajat Aino Haili ja Katja Lintunen eivät pitäneet pudotusta yllättävänä, sillä pari sai tuomareiltakin illan pienimmät pisteet.

Ensimmäinen pudotus ei toimittajien mukaan vaikuttanut TTK-studiolla tutisuttavan osallistujien puntteja, vaan monet tuntuivat sen sijaan tanssineen edellisviikkoa vapautuneemmin.

– Kyllä sen selkeästi huomasi, nyt oli paljon vapautuneempaa. Ja huomasi myös tansseissa sen eron, että nyt oli paljon enemmän nostoja, että nyt oli selkeästi upgreidattu näitä esityksiä. On huomattu, että kisa on lähtenyt käyntiin, Lintunen arvioi. 

Illan yllättäjiä Hailin ja Lintusen mukaan olivat Jarkko Niemi, Shawn Huffsekä Emma Kimiläinen. Niemi nosti selkeästi tasoaan edellisviikkoon nähden, ja ensimmäisessä lähetyksessä jo hyvät pisteet saaneet Huff ja Kimiläinen osoittivat muuntautumiskykyään. 

Yksi asia, mikä raatia maanantaina puhutti, oli kuitenkin tuomarien linja. Lintusen ja Hailin arvion mukaan osa TTK-tähtioppilaista sai osakseen varsin tiukkaa linjaa tuomareilta. 

– Tuomarit oli aika tiukalla päällä. Varsinkin Pernillan (Böckerman) ja ehkä Soinnun (Borg) kohdalla. Aika tarkkaavaisesti he katsoivat noita esityksiä, Lintunen mietti. 

– Ja mitä pistin itse merkille tuomareilta oli se, että palaute ja pisteet tuntuivat monesti olevan aika eri luokkaa. Palaute saattoi olla tosi tiukka, mutta sitten tulikin hyvät pisteet, tai sitten palaute oli hyvää, mutta pisteet eivät sitten olleetkaan niin hyviä, Haili pohti.

Katso Tanssiraadin arvio ensimmäisestä TTK-pudotusillasta yllä olevalta videolta. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat