Tanssiraati pisti merkille yhden asian, joka yhdisti TTK-pareja sunnuntai-iltana: "Nähtävissä se puolivälin väsymys"

Viides pari TTK:sta ulos - Tanssiraati arvioi, kenen tanssi lumosi ja kuka kompasteli 10:07
Viides pari TTK:sta ulos – Tanssiraati arvioi, kenen tanssi lumosi ja kuka kompasteli

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan puoliväli näkyy Tanssiraadin mukaan selkeästi.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa on nyt ylitetty puoliväli. Sunnuntaina 22. lokakuuta suoran lähetyksen teemana oli tulevaisuus, ja sen päätteeksi viimeinen pari joutui kotimatkalle. Lähtijät olivat tällä kertaa yrittäjä Sointu Borg  tähtiopettajansa Henri Tannerin  kanssa. 

Parin putoaminen ei ollut Huomenta Suomen  Tanssiraadilleyllätys. MTV Uutisten viihdetoimittaja Aino Hailin mukaan Borg itse oli putoamisensa jälkeen hyvillä mielin TTK-studiolla. Borgin jatko kilpailussa oli vielä muutama viikko sitten epävarmaa hänen loukattuaan itsensä. Kylkimurtumasta huolimatta Borg pystyi jatkamaan TTK-taivaltaan jätettyään yhden jakson väliin lääkärin määräyksestä. 

– Tosi hienoa, että Sointu pystyi kuitenkin jatkamaan nämä pari jaksoa, että sai hienon lopetuksen tälle matkalle, Haili totesi. 

Edellisviikolla TTK:ssa vietettiin parinvaihtoviikkoa, ja kaikki tanssivat lähetyksessä uusien parien kanssa. Katja Lintunen arvioi parinvaihdon olleen virkistävä viikko tanssijoille. 

– Siinä tietenkin oppi myös uutta, kun oli toinen tanssinopettaja siinä. Kyllä kehitys on nyt kova, Lintunen pohti. 

Tanssiraadin mukaan myös ohjelman puoliväli näkyy nyt erittäin selkeästi pareissa.

– Pakko ehkä kuitenkin sanoa, että sen parinvaihtoviikon jälkeen minulla oli aika korkeat odotukset eiliselle. Odotin tietyllä tapaa räjähtävämpää lähetystä, mutta eilen ehkä nähtävissä oli enemmän se puolivälin väsymys, kuin se edellisviikon virkistyminen, Haili puolestaan kommentoi. 

Myös tuomari Jorma Uotinen  kertoi MTV Uutisille lähetyksen jälkeen puolivälin väsymyksen näkyvän pareissa, mutta sitä toisaalta on TTK-konkarin mukaan tässä kohtaa kisaa syytä perinteisesti odottaakin. 

Yllä olevalta videolta näet Tanssiraadin arvion kokonaisuudessaan. Alla Sointu Borgin ja Henri Tannerin viimeiseksi jäänyt cha cha cha.

Sointu & Henkka - Little Party Never Killed Nobody 5:29

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat