Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta pudonnut näyttelijä Mikko Penttilä ei peitellyt pettymystään: "Totta kai harmittaa"

Mikko ja Kerttu putosivat TTK-kilpailusta 3:40
Katso videolta pudonneen parin haastattelu heti TTK-lähetyksen jälkeen!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin yllättävä pudotus. Katso pudonneen parin tuoreet tunnelmat videolta. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman joutuivat kolmantena jättämään näyttelijä Mikko Penttilä ja hänen tanssinopettajansa Kerttu Nieminen. MTV Uutiset haastatteli parin heti lähetyksen jälkeen. 

– Totta kai on pettynyt tunnelma. Meillä on ollut niin mukavaa tanssia, niin totta kai harmittaa. Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin kiitollisuus. Tästä jäi minulle uusi ystävä, Penttilä sanoi ja viittasi tanssinopettajaansa Kerttu Niemiseen. 

– Olen valtavan ylpeä sinusta. Tässä näiden viikkojen aikana on tapahtunut ihan valtava kehitys. Olet panostanut ihan täysillä ja olen todella ylpeä tuosta meidän illan vedosta, Nieminen sanoi. 

Penttilä kertoi, että hänen tanssitaustansa muistui hänelle TTK-taipaleen aikana mieleen ja ehkä pieni kipinäkin tanssiin syttyi jälleen. 

– Vanha rakkaus tanssiin syttyi jälleen. Katsotaan, missä muodossa tanssi sitten pysyy elämässäni. Ilolla lähden tanssimaan uudelleen, Penttilä tuumaili. 

Voit katsoa pudonneen parin tuoreet tunnelmat yllä olevalta videolta! 

Penttilä ja Nieminen repäisivät lähetyksessä tangolla ja kappaleella Viimeinen känni, joka on Anneli Saariston suomeksiversioima. 

Tuomariston mielipiteet tanssista jakautuivat. Helena Ahti-Hallberg antoi kritiikkiä Penttilän tanssiasennosta sekä katseen ajautumisesta alaspäin, mutta kertoi arvostavansa parin kykyä heittäytyä erilaisiin roolihahmoihin. 

Neljännessä suorassa lähetyksessä sunnuntaina 1. lokakuuta teemana oli Suomi-vintage. Tanssilajeina lähetyksessä nähtiin quickstep, hidas valssi, tango, foxtrot sekä wieninvalssi.

Tämä pari joutui jättämään TTK-kilpailun kolmantena 4:44
Katso videolta pudotushetki!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat