Tanssiraati hehkuttaa yhden Tanssii Tähtien Kanssa -parin yllätysnousua: "Vihdoinkin!"

Tanssiraati ruotii TTK-kisan uusimmat käänteet 7:46
Tanssiraati ruotii TTK-kisan uusimmat käänteet

Huomenta Suomen Tanssiraati perkasi kolmannen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suoran lähetyksen.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa vietettiin sunnuntaina 24. syyskuuta telenovela-teemajaksoa. Jakson päätteeksi nähtiin myös toinen pudotus, ja kotimatkalle joutuivat Maria Guzenina  ja hänen tanssiopettajansa  Sami Helenius. Kaksikon viimeiseksi tanssiksi jäi samba. 

Pudotus ei tullut Huomenta Suomen  Tanssiraadille  yllätyksenä. Tanssiraatiin kuuluvat MTV Uutisten viihdetoimittajat Aino Haili sekä Katja Lintunen

Tanssiraati pisti merkille, että aiemmilla ennakkosuosikeilla, kuten Emma Kimiläisellä  ja Matti Purolla, tuli kolmannessa lähetyksessä pieni notkahdus, ja uudet parit pääsivät puolestaan loistamaan. Illan yllättäjiin lukeutui muun muassa Mikko Penttilä  tanssiopettajansa Kerttu Niemisen  kanssa.

– Vihdoinkin! Olen odottanut sitä, että Mikko oikeasti pääsee loistamaan, niin eilen se tapahtui, Haili hehkutti. 

Myös Jarkko Niemi  nousi esiin yhtenä illan suurista onnistujista opettajansa Kia Lehmuskosken  kanssa. Kaksikko olikin pisteillään ja yleisöäänillä illan paras pari. 

Tanssiraati oli yhtä mieltä siitä, että muun muassa Niemen tanssiminen vaikutti olleen kolmannessa suorassa lähetyksessä huomattavasti vapautuneempaa verrattuna esimerkiksi parin viikon takaiseen ensimmäiseen lähetykseen. 

– Kyllähän on hirveän iso vaikutus siinä, että nyt on löysät niin sanotusti saatu pois alta tästä alusta ja voi vaan oikeasti antaa mennä, Haili analysoi. 

– Ihan uskomaton muutos on tapahtunut ihan hetkessä. Luulen, että se on tämä kolmas livelähetys, niin se on muuttanut pareja. He ovat ehkä löytäneet oman treenirytminsä siellä tanssisalilla ja sitten eivät ehkä jännitä niin paljoa. Vaikka Jarkko itseasiassa sanoikin, että  tämä samba jännitti häntä todella paljon, Lintunen kertoi. 

Tanssiraati perkaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tapahtumat maanantaiaamuisin Huomenta Suomessa kello 9.50. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat