Kelly Osbournen fanit äimistyivät tähden muodonmuutoksesta – pudotti painoaan peräti 38 kiloa

Kelly Osbourne on kokeillut vuosien aikana eri laihdutusmetodeja. 

Rokkikukko Ozzy Osbournen  ja Sharon Osbournen tyttären Kelly Osbournen dramaattinen hoikistuminen on herättänyt viime aikoina paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. 

Laulajana, näyttelijänä ja tositelevisiotähtenä tunnettu Kelly on pudottanut painoaan peräti 38 kiloa. Asia selviää hänen Instagram-tililtään. Televisiopersoona Jeannie Mai äimisteli Kellyn hurjaa painonpudotusta. 

– Herranpieksut. Olet pudottanut paljon painoasi, Jeannie Mai kirjoitti Kellyn Instagram-kuvaan. 

– Totta se on. Olen tiputtanut 38 kiloa siitä, kun viimeksi näin sinut. Voitko uskoa, Kelly vastaa. 

The Osbournes -sarjassa esiintyneen tähden fanit ovat äimistyneitä muodonmuutoksesta. 

– Näytät upealta, sosiaalisessa mediassa ihastellaan. 

– Olet vaan hemmetin upea, fani kirjoittaa. 

Kelly joutui vuonna 2009 vieroitushoitoon lääkeriippuvuutensa vuoksi. Sen jälkeen hän kertoi, että korvasi lääkkeet ruoalla. 

– Minä vain lihoin ja lihoin. Olen tunnesyöjä. Kun olen poissa tolaltani, heitän dieetin ikkunasta ulos, hän kommentoi. 

Kuusi kuukautta vieroituksen jälkeen Kelly nähtiin Dancing with the Stars -ohjelmassa. Sen aikana tähti pudotti yhdeksän kiloa. Laitettuaan tanssikenkänsä takaisin naulakkoon, alkoi paino hiipiä pikkuhiljaa takaisin. 

Kellyn äiti Sharon esitteli tyttärelleen valmentajansa Sarah Hagamanin, ja pian he alkoivatkin tehdä patikointiretkiä kolmistaan kaksi kertaa viikossa Hollywood Hillseille. Sen avulla Kelly pudotti painoaan lähes 14 kiloa. 

Vuosien aikana Kelly on kokeillut erilaisia dieettejä. Vuonna 2017 hän testasi M-Plan mushroom dieettiä, jonka salaisuutena on juurikin sienet. Väitettiin, että sieniä syömällä rasva lähtee "oikeista paikoista", kuten lantiolta ja reisistä, muttei kuitenkaan pepusta. Myös laulaja  Katy Perry on kokeillut kyseistä dieettiä. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja