Tuoreen äidin järkytys: Oli menossa konserttiin – myös nelikuiselle vauvalle vaadittiin lippua

Vielä vauvaansa imettävältä äidiltä vaadittiin konserttilippua myös hänen nelikuiselle vauvalleen. Aiheesta uutisoivat australialaiset mediat ABC ja Kidspot.

Brisbanessa asuva Kirsty McDonald synnytti viime vuoden lopulla poikansa Lenin. Nyt vauva on neljän kuukauden ikäinen, ja häntä täytyy imettää säännöllisesti, sillä Leni ei suostu juomaan pullosta huulihalkion takia. Vauvan täytyy siis olla jatkuvasti äitinsä matkassa.

Kristy oli ostanut jo ennen lapsen syntymää liput äitinsä ja kälynsä kanssa suositun laulajan Ed Sheeranin konserttiin. Tuore äiti ei halunnut jättää konserttia väliin, joten hän päätti ottaa myös Lenin mukaansa ja suojata tämän korvat.

Edes vauvaa ei päästetä konserttiin ilmaiseksi

Kristy ei uskonut, että pieni vauva tarvitsisi lipun, mutta päätti kuitenkin kysyä lippujen myyntiä hoitavalta Ticketek-yritykseltä, sopisiko, jos hän toisi pienen poikansa mukanaan.

Ticketekistä vastattiin, ettei lapsi voinut päästä ilmaiseksi konserttiin. Jokaisella asiakkaalla tulisi olla lippu iästä ja koosta riippumatta.

– Se on minusta aivan naurettavaa. Olen melko vihainen, Kristy kertoo uutissivusto ABC:lle.

Kristy toteaa, että hän on voinut viedä pienen lapsensa moniin muihin suuriin tapahtumiin, kuten peleihin ja urheilutapahtumiin. Hän olettikin, että myös tässä konsertissa Lenin mukanaolo ei olisi ongelma, sillä nelikuinen vauva ei vie edes paljoa tilaa.

Yritys vetoaa turvallisuussyihin eikä suosittele ottamaan lasta mukaan

Päätöksen taustalla on tapahtumajärjestäjä Frontier Touring, joka kertoo, että syynä vauvan sisäänpääsyn eväämiselle on turvallisuus.

– Osasyy, miksi vaadimme, että ihmisillä on liput, on se, että tiedämme tarkalleen, kuinka monta ihmistä tapahtumapaikalla on, edustaja sanoo.

Yrityksen edustaja kertoo, etteivät he suosittele, että niin pientä lasta tuotaisiin konserttiin. Valot ja äänet voisivat olla vauvalle haitallisia.

Edustaja myös sanoo, että he mielellään palauttavat rahat Kristylle, jotta tämä voi jäädä kotiin lapsensa kanssa. Frontier Touring ei myöskään suosittele, että Kristy ostaisi liput muualta kuin virallisilta myyntisivustoilta.

"Olen valmis maksamaan enemmän"

Kristy kuitenkin kertoo, että hän haluaa edelleen nähdä konsertin ja etsii nyt yhtä ylimääräistä lippua konserttiin, joka on loppuunmyyty. Alunperin lipuilla oli hintaa 100 dollaria kappaleelta, ja nyt sosiaalisessa mediassa konserttilippuja kaupataan jopa kaksinkertaisella summalla.

– Olen valmis maksamaan enemmän, haluan todella mennä. Minusta koko konsepti on vain outo, Kristy sanoo.

Ed Sheeran esiintyy kiertueellaan kaksi kertaa Brisbanessa. Ensimmäinen konserteista on 20. maaliskuuta.

Pienten vauvojen mukaan ottaminen ei ole tuottanut ongelmia vain konserteissa. Vastikään kerroimme myös eräästä uusiseelantilaisesta äidistä, jota kiellettiin ottamasta vauva kuntosalille.

Lähteet: ABC, Kidspot

***

Kun vauva itkee bussissa, ihmiset huokailevat ja katsovat pahasti. Miksi? Katso video!

7:58

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja