Tuore Putous-tähti Maaria Nuoranne teki sketsihahmostaan paljastuksen, joka yllätti Christoffer Strandberginkin: "Se on vähän inspiroitunut..."

11:01
Kurkista uuteen Putous-studioon!

Putouksen uusia, toistaiseksi arvoituksellisia sketsihahmoja odotetaan jälleen suurella innolla ja mielenkiinnolla.

Huippusuosittu Putous palaa jälleen MTV3-kanavalle 13. tuotantokautensa jaksoin lauantaina 16. tammikuuta. MTV Uutiset pääsi vierailemaan tarkoin varjellulla uudella studiolla, jota esittelivät juontaja Christoffer Strandberg sekä tuore Putous-kasvo, näyttelijä Maaria Nuoranne

Yksi tulevan starttijakson puhuttavimmista puolista on se, millaisia sketsihahmoja tällä kaudella tullaan näkemään. Nuoranne ei voi paljastaa vielä sketsihahmostaan käytännössä mitään, mutta hän antaa MTV Uutisille pientä vihiä siitä, millainen hahmo hänen osaltaan tullaan näkemään. 

– Sketsihahmo on hyvässä tilanteessa, se on ollut jo pitkään aika valmis, mutta tuntuu, että on otettu semmoinen spurtti tässä, kun on päästy tänne ja saatu asut ja kaikki päälle. 

– Mähän en mitään siitä voi paljastaa, mutta ehkä vähän sen verran, että se on vähän inspiroitunut mun lapsuudesta jollain tavalla, siinä on pientä osviittaa, Nuoranne vihjailee. 

Näyttelijän vierellä oleva Strandberg hämmästyy silminnähden Nuoranteen paljastuksesta. 

– Lapsuudesta? Okei, jännä tietää. Tämähän kertoo paljon sun lapsuudesta!

Nuoranne kertoo, että hänen sketsihahmonsa koeyleisönä ovat muun muassa olleet hänen koiransa sekä perheensä, jotka ovat saaneet kokea osakseen runsaasti höpöttelyä hahmolta.

– Ja täällä Christoffer-parka on meidän kanssa aika moneen otteeseen joutunut käymään niitä läpi, että toisillemmehan me ollaan niitä vedetty. Niina Lahtinen on tuonut paljon tätä ryhmäkirjoittamista, me kaikki yhdessä myös luodaan toistemme hahmoja, mikä on aivan ihanaa, niin tunnemme myös toistemme hahmot tosi hyvin, Nuoranne kertaa

Stradnberg myötäilee kertoen, että kaikki näyttelijät tavallaan hieman "omistavat" vähän kunkin hahmosta, sillä jokainen hahmo on rakennettu yhdessä. 

– Tietysti kaikki ovat vieneet sen valmiiksi itse. Mutta tämä tekee myös ryhmälle tosi hyvää, että me oikeasti rakennetaan tämä koko ohjelma yhdessä: mietitään livesketsejä yhdessä, on avoin ilmapiiri, saa ehdottaa. Joskus Niina sanoo suoraan, että "joo ei" ja joskus että "ei mahtavaa, tehdäänkin noin!". Mikään ei ole pyhää, mikä on musta tosi hyvää Putouksessa, Strandberg summaa.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 16. tammikuuta kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja