Maaria Nuoranne havahtui huvittavaan ilmiöön ensimmäisen Putous-kautensa jälkeen: "Monet saattavat luulla..."

9:09
Uudet Putous-näyttelijät paljastetaan – Aku Sipola ja Pilvi Hämäläinen haastattelussa

Maaria Nuoranne muistelee ensimmäisen Putous-kautensa olleen monella tapaa erikoinen kokemus.

Putouksen paluu nähdään helmikuussa, kun ohjelman 14. tuotantokausi starttaa uusien jaksojen voimin. Putouksen uudella kaudella nähdään neljä aivan uutta näyttelijää: Aapo OranenJyri OjansivuPihla Maalismaa sekä Aku Sipola. Tuttuina näyttelijöinä Putouksessa jatkavat Pilvi HämäläinenMikko Töyssy sekä Maaria Nuoranne. Ohjelman juontaa jälleen Christoffer Strandberg.

Ohjelmassa toista kauttaan mukana oleva Maaria Nuoranne toimii uudella kaudella myös Putouksen käsikirjoittajana. Uusi rooli on tuntunut Nuoranteen mukaan luontevalta ja hän kertoo yhdistäneensä ennenkin käsikirjoittamisen ja näyttelijän työt samoissa projekteissa. 

– Viime kauden aikana ei olisi millään pystynyt keskittymään siihen (käsikirjoittajan) roolin, mutta aika paljon silloinkin tykkäsin luoda sitä sisältöä. Nyt on vielä saanut oman ajan sille, että on voinut keskittyä siihen, niin se on ollut todella palkitsevaa. Ja on kyllä tulossa todella hauskoja juttuja!

Käsikirjoittajan roolista Nuoranne päästää kuitenkin kokonaan irti siinä vaiheessa, kun suoria lähetyksiä aletaan kuvaamaan. Sketsihahmolle kuuluu Nuoranteen mukaan tällä hetkellä oikein hyvää. 

– Halusin lähestyä koko asiaa eri kautta kuin viime kaudella, vähän haastaa itseäni siinä tekotavassa. Se on ollut tosi hauskaa huomata, että tätäkin kautta voi mennä. Tosi erilaista on luvassa, kuin viimeksi. 

Ensimmäisen kautensa Nuoranne kuvailee olleen varsinainen "hullunmylly". Putous kuvattiin keväällä 2021 koronapandemian keskellä, joten tuotannon turvatoimet olivat tiukat. Näyttelijät olivat käytännössä karanteenissa koko tuotannon ajan työryhmän jäsenten sairastumisten välttämiseksi. Nuoranne joutui itsekin olemaan sivussa yhden lähetyksen ajan oltuaan kipeänä. 

– Tuotanto oli mahtava kokemus, meillä oli siinä niin hieno jengi. Mutta samaan aikaan se oli kyllä semmoinen kokemus, että huhhuh, koska olimme myös karanteenissa. Silloin en tavannut oikeastaan ketään sen työryhmän ulkopuolelta. 

Nuoranteen mukaan hänen elämänsä ei muuttunut merkittävällä tavalla ensimmäisen tuotantokauden jälkeen, vaan uudenlainen julkisuus on mukautunut hyvin osaksi hänen elämäänsä. Yhden asian hän on kuitenkin huomannut esimerkiksi kaupassa asioidessaan. 

– Monet saattavat luulla joksikin tutuksi ja moikkaavat kunnes tajuavat, että eihän me tunnetakaan. Joo ei tunneta, mutta ne ovat aina tosi hauskoja kohtaamisia kuitenkin. Ja siis tunnistan saman itsekin, mullekin on käynyt ihan samalla tavalla! Olen nähnyt jonkun telkkarissa ja luullut jossain kadulla törmättyäni, että me tunnetaan, Nuoranne nauraa. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 5. helmikuuta 2022 kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja