Neljä Putous-näyttelijää luovat viikossa viikossa täysin uudet sketsihahmonsa: "On ehtinyt käydä mielessään jo kaikki hylätyt hahmot"

Putouksen sketsihahmokilpailusta pudonneet näyttelijät luovat tulevan lauantain jaksoa varten aivan uudet sketsihahmonsa. 

Putouksen suorassa lähetyksessä paljastettiin jättiyllätys launtaina 20. helmikuuta, kun juontaja Christoffer Strandberg kertoi, että sketsihahmokilpailusta pudonneet näyttelijät luovat aivan uudet sketsihahmonsa lauantain 28. helmikuuta jaksoa varten. Tällöin käytävällä Jokeri-kierroksella näyttelijät esittelevät uudet hahmonsa, joiden joukosta katsojat äänestävät yhden hahmon mukaan varsinaiseen sketsihahmokilpailuun. 

Uudet hahmot luovat näyttelijät Aija PahkalaMaaria NuoranneMikko Töyssy sekä Antti Tuomas Heikkinen. Suoran lähetyksen jälkeen näyttelijät kertoivat MTV Uutisille olevansa häkeltyneitä uudesta käänteestä. 

– Sairaan kivaa ja tuleepa aika kiireinen viikko sitten, Maaria Nuoranne pohtii. 

Mikko Töyssyn mukaan tilanne todella on sellainen, ettei kukaan pysty sanomaan varmuudella, että mitä tuleman pitää uusien hahmojen suhteen. 

– Tässä on ehtinyt käydä läpi mielessään jo kaikki hylätyt hahmot ja miettiä, että olisiko siellä joku, Töyssy mietiskelee. 

– Sama homma, pitää mennä puhelimen muistiinpanoihin ja sieltä katsoa. Mulla on puhelimen muistiinpanot todella erikoinen paikka, siellä on kaikenlaisia, niin sieltä löytyy varmasti jotain idiksiä. Jotain mitä on joskus yön pimeinä tunteita tullut mieleen, Maaria Nuoranne komppaa. 

Nuoranne itse iloitsee siitä, että pääsee kehittämään uuden hahmon nopealla aikataululla. Näyttelijän mukaan varsinkin Putouksen uutena tulokkaana ensimmäistä hahmoa tuli kehiteltyä aika pitkään, mutta toisaalta voikin tehdä todella hyvää, kun se täytyy kasata nopeasti kokoon. Nuoranne itse ainakin kertoo lähtevänsä tavoittelemaan uudestaan sketsihahmokilpailun voittoa. 

Aija Pahkala niin ikään iloitsee uudesta mahdollisuudestaan sketsihahmojen suhteen. 

– Tässä nyt kun on seuraillut tätä sketsihahmokisaa sivusta, jossa on tehty niin vitsin kivoja asioita, niin kivaa päästä taas lauteille, Pahkala hehkuttaa. 

– Katsotaan saanko mä nukuttua yöllä! näyttelijä jatkaa.

Myös Putouksen juontaja Christoffer Strandberg on mielissään Putouksen uudesta käänteestä. 

– Musta tuntuu, että se, kun on niin vähän aikaa, on itseasiassa tosi hyvä asia. Te (näyttelijät) ette ehdi alkaa domaamaan ajatuksia ja kehitellä liikaa. Pitää vaan tehdä se eka hyvä ajatus ja mennä täysillä, kun on niin vähän aikaa, juontaja miettii. 

– Musta on kivaa, että tätä vähän sävytetään, koska eihän tämä mitenkään muuta Putousta, sketsihahmokilpailun ydintä, mutta kuitenkin tuo tähän ihan uusia kierroksia. Se tekee musta hyvää meille tekijöille, ollaan vähän varpaisillaan sitten, Strandberg myhäilee. 


Putous lauantaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 19.30.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja