Joonas Kääriäinen debytoi Putous-näyttelijänä – sketsihahmo syntyi helposti: "Lähes valmis"

Joonas Kääriäinen hyppää osaksi Putouksen 15. tuotantokauden näyttelijäpoppoota.

Putous palaa tammikuussa televisioruutuihin hauskuuttamaan katsojia niin uusien kuin vanhojenkin Putous-tähtien voimin. Yksi ensimmäistä kertaa ohjelmassa nähtävistä näyttelijöistä on muun muassa teatterilavoilta sekä Made in Finland ja Paras vuosi ikinä -sarjoista tuttu Joonas Kääriäinen.

Kääriäinen kertoo MTV Uutisille olleensa jo pitkään kiinnostunut kokeilemaan siipiään Putouksen kaltaisessa ohjelmassa ja kokeneensa, että hänellä olisi annettavaa kyseiselle viihdeformaatille.

– Nyt sitten tähdet sattuivat kohdilleen ja saan olla tässä mukana. Olen siitä oikein iloinen, hän sanoo.

Kääriäisen mukaan tulevan kauden Putous-porukka on hitsautunut lyhyessä ajassa hyvin yhteen. Hän sanoo tunteneensa osan tulevan kauden kollegoistaan entuudestaan ja osan puolestaan olleen hänelle uusia tuttavuuksia. Alusta lähtien oli Kääriäisen mukaan kuitenkin selvää, että kaikki ovat samalla aaltopituudella muun muassa huumorin ja henkilökemioiden suhteen.

– Ainakin itselläni on sellainen kokemus, että oli helppoa solahtaa tähän porukkaan mukaan, hän toteaa.

Tulevassa koitoksessa Kääriäistä mietityttää etukäteen se, millaiseksi tulevat lähetyspäivät ja -viikot muodostuvat.

– Kuinka paljon niissä on ensinnäkin duunia ja kuinka paljon siellä se jännitys ottaa valtaa. Vielä se jännitys on ollut aika poissaolevaa, hän erittelee.

Kääriäinen sanoo seuranneensa sitä, miten aikaisemmilta kausilta tutut Putous-näyttelijät suhtautuvat ohjelman eri osioihin. Milloin he ottavat rennommin, milloin taas painavat täysillä eteenpäin.

– Että okei, nuo eivät stressaa tästä asiasta nyt tässä juuri yhtään, joten ehkä minunkaan ei tarvitse stressata tai jännittää, hän sanoo.

Kääriäinen kertoo sketsihahmonsa olevan jo hyvällä mallilla. Näyttelijän mukaan hahmo syntyi lopulta melko helposti.

– Alkuun minulla oli aika monta vaihtoehtoa, mutta se luonnollisesti kaventui yhteen timanttiseen. Se on yllättävän helposti ja orgaanisesti tullut, ja kyllä se lähes valmis on jo, hän vihjaa.

Katso videolta, miltä näyttää Putouksen esiintyjäkaarti tulevalla kaudella!

Putous-kauden juontaja ja näyttelijät julkistettiin – mukana uusia ja vanhoja kasvoja 17:24

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat