Tuore Mestarien liigan voittaja palaa upottamaansa Barcelonaan – ei vain tiedä kuinka pitkäksi aikaa

1:18
Mestarien liigan voitto ratkesi Kingsley Comanin puskumaaliin toisella jaksolla.

Lainasopimuksella Bayern Müncheniin liittynyt Philippe Coutinho palaa Mestarien liigan voiton juhlinnan jälkeen FC Barcelonan riveihin. Seuraavan kauden joukkuettaan hän ei silti osaa vielä sanoa.

Barcelona lainasi Coutinhon Müncheniin vuosi sitten elokuussa. 28-vuotias brasilialainen keskikenttäpelaaja teki Saksan Bundesliigassa kahdeksan ja Mestarien liigassa kolme maalia – kaksi vieläpä Barcan verkkoon puolivälierien 8-2-murskavoitossa.

Sunnuntaina Coutinho huipensi kautensa Mestarien liigan voittoon Bayernin kukistettua Paris-Saint Germainin 1-0. Seuraavaksi häntä odottaa paluu aiempaan seuraansa, mutta tulevan kauden osoite on vielä mysteeri.

– En ole miettinyt sitä vielä. Minun täytyy mennä takaisin (Barcelonaan), ja haluan tehdä kovaa töitä saadakseni hyvän kauden. En tiedä, (tapahtuuko se) Barcelonassa, Coutinho pohti Movistar-kanavan haastattelussa Goal-lehden mukaan.

Aiemmin Coutinhon agentti Kia Joorabchian kommentoi talkSPORT-sivustolle, että pelaaja saattaa sittenkin jäädä Barcelonaan. Liverpoolista tammikuussa 2018 lähtenyt Coutinho haikailee myös takaisin Valioliigaan.

– Hän odottaa Barcelonassa pelaamista. Uskon, että Mestarien liigan jälkeen istumme alas. Olen itse asiassa jo puhunut siitä hänelle. Voi olla, että Barcelona on lopullinen määränpää, Joorabchian ennakoi.

– Hän rakastaa Valioliigaa ja haluaa tulla pelaamaan sinne, mutta taloustilanne ja koronavirustilanne ovat isossa roolissa siinä, koska hän on iso pelaaja isoilla summilla, agentti varoitti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja