Tuntematon mies lähetti kuvan peniksestään – nainen teki kunnon källin: ”Yksi jätkä menetti työnsä ja vaimonsakin"

Mistä seksiriippuvuuden tunnistaa? 1:30
Videolla kerrotaan, mistä seksiriippuvuuden tunnistaa.

Jenn oli kyllästynyt saamiinsa härskeihin yhteydenottoihin. Hän päättikin kerrankin maksaa potut pottuina – ja tuosta tempusta tulikin hitti, kertoo Mirror.

Sosiaalinen media on mitä näppärin työkalu yhteydenpitoon. Se on samalla oiva alusta myös ei-niin-mairitteleville yhteydenotoille, kuten odottamattomille dick piceille, eli peniskuville.

Useimmat ovat reagoimatta kuviin mitenkään – toiset taas vievät jatkotoimenpiteet aivan uusiin ulottuvuuksiin.

– Sain tänä aamuna täysin pyytämättä kikkelikuvan Instagramissa minulle tuntemattomalta mieheltä. Kuvasta seurasi kaunis tarina itse keksimästäni sovelluksesta, jollainen pitäisi olla oikeastikin olemassa. Nauttikaa, Jenn Tisdale kirjoitti saatesanoiksi jakaessaan Twitterissä kuvat hänen ja miehen sananvaihdosta.

Mies nieli syötin

– Pahoittelut! Minkä tahansa kuvan sitten lähetitkään, se ei tullut läpi. Minulla on kuvasuodatin Instagramissa, Jenn aloitti keskustelun miehen kanssa.

Jenn väitti miehelle, että etenkin naisia varten on suunniteltu sovellus, joka blokkaa kaikki kuvat, jotka tulevat ”reppanoilta miehiltä, joihin naiset eivät koskisi pitkällä tikullakaan”.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sitä kutsutaan Cockblockiksi (suom. Penissuodatin). Ja se, mitä näille miehille tapahtuu tosielämässä, on huvittavaa, Jenn saneli salamyhkäisesti.

– Jos tuo on sovelluksen virallinen nimi, sen keksijä pitäisi palkita Nobelilla, mies kommentoi nieltyään syötin.

Jenn pudotti totaalisen pommin

Pian tämän jälkeen Jenn kertoi, että sovellus lähettää peniskuvat sekä sen lähettäneen henkilön profiilin tiedot suoraan poliisille.

– Sitten paikallinen lainvalvoja soittaa minulle kysyäkseen, milloin voin tulla täyttämään paperit seksuaalisesta häirinnästä.

Eikä siinä vielä kaikki, Jenn pudotti vielä pommin, joka sai peniskuvalla lähestyneen miehen hiljaiseksi. 

– Miehet, jotka ovat lähettäneet minulle kikkelikuvia, on kaikki pidätetty. Järjetöntä. Ja mieti, yksi jätkä menetti työnsä ja vaimonsakin. Teknologia on ihmeellistä, Jenn saneli naulaten viimeisen naulan arkkuun.

Tempusta tuli supersuosittu

Jennin julkaisema kuvasarja hänen ja tuntemattoman miehen käymästä keskustelusta sai hetkessä suursuosion. Tällä hetkellä hänen julkaisuunsa on reagoitu reilusti yli 100 tuhatta kertaa.

Ihmiset kehuvat Jennin toimintaa ”nerokkaaksi” – idealle riittäisi kysyntää myös käytännön tasolla. 

– Aion myös käyttää tätä kikkaa! Paljonko olen sinulle velkaa, eräs nainen kehui. 

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat