Mainos

Eroon joutuneet kaverukset adoptoitiin samaan maahan – jälleennäkeminen ei voisi olla riemukkaampi!

0:25

Pikkutyttö ja -poika kasvoivat yhdessä kiinalaisessa orpokodissa, kunnes he joutuivat adoption vuoksi eroon toisistaan. Kuin ihmeen kaupalla lapset kohtasivat toisensa jälleen vuoden kuluttua vieraassa maassa. 

Koko ikänsä yhdessä eläneet ystävykset joutuivat eroon toisistaan, kun neljävuotias Hannah adoptoitiin Kiinasta texasilaiseen perheeseen. Tutustuttuaan lapsen mukana tulleisiin tavaroihin,perhe huomasi erään asian, joka toistui poikkeuksetta jokaisessa valokuvassa. Kaikissa kuvissa Hannah joko leikki tai piti kädestä samaa pikkupoikaa.

Pian perhe ymmärsi, että poika oli ollut tytön paras ystävä, tuki ja turva. Hannahin äidin Sharon Sykesin sydän pakahtui välittömästi, ja hän päättikin ryhtyä etsimään kyseistä pikkupoikaa.

– En nukkunut koko yönä, kun ajattelin, että meidän täytyy löytää hänelle perhe.

Äiti käytti paljon aikaa ja vaivaa löytääkseen pojalle kodin, jotta Hannah pääsisi jälleen rakkaan ystävänsä luokse. Sosiaaliseen mediaan lisätyn ilmoituksen myötä poika löysikin pian kodin samalta asuinalueelta kuin missä Hannah perheineen asui.

Ennen kuin kukaan ehti ymmärtää, mitä juuri oli tapahtunut, poika oli jo matkalla maahan, jonne hänen ystävänsä oli vuotta aikaisemmin saapunut.  

Lasten välinen yhteys on korvaamatonta 

Kun Hannah ja hänen kadoksissa ollut ystävänsä kohtasivat lähes vuoden erossa olon jälkeen, kohtaaminen ei olisi voinut olla kauniimpi. Lukuisat ihmiset olivat hurmioituneita lentokentällä tapahtuneessa tapaamisessa.

– He halasivat varmaan neljäsataa kertaa! He jatkoivat halaamista niin kauan, että lopulta kaatuivat maahan, Dawsoniksi nimetyn pojan äiti Amy Clary kertoo.

Sattuman ja rakkauden avulla pikkuystävykset elävät nyt viiden minuutin ajomatkan päässä toisistaan. He ovat vanhempien mukaan iloisia joka kerta, kun he tapaavat toisensa. Vanhemmat kutsuvatkin lasten yhteyttä korvaamattomaksi.

Lasten ystävyyden ansiosta myös heidän vanhempansa ovat ystävystyneet ja näkevät toisiaan vähintään kerran viikossa.

Video: Lasten ystävyys on aitoa ja välitöntä. Videon avulla aikuisetkin voivat ottaa oppia omaan elämäänsä. 

2:20

Lähde: KTLA

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.