Mainos

Nyt aukeavat kyynelkanavat: Lapsi ja äiti kohtasivat 82 vuoden eron jälkeen – "on niin upeaa olla yhdessä"

0:57

Äidin ja tyttären kohtaaminen vuosikymmenten eron jälkeen on noussut jälleen uutisotsikoihin.

Äidin ja tyttären ihastuttava perhetapaaminen on sulattanut sydämet ympäri maailmaa. Adoptiotytär pääsi viimein kohtaamaan biologisen äitinsä – 50 vuoden etsinnän jälkeen! Adoptioon annettu ”lapsi”, Betty Morrell, oli ehtinyt varttua 82 vuoden ikänä, kun hän viimein pääsi tapaamaan nyt jo 96-vuotiasta äitiään.

– Kaikki tämä aika, ja nyt pääsen näkemään hänet uudelleen. Sanoisin, että tästä tulee kaunis päivä, päivä, jona saan nähdä tyttäreni, äiti Lena Pierce kommentoi amerikkalaiselle NTDTV-uutiskanavalle.

Äiti ja tytär tapasivat jo tammikuussa 2016, mutta ikimuistoinen hetki on noussut jälleen uutisotsikoihin. 

– Oli paljon hetkiä, jolloin olin huolissani hänestä ja pohdin, missä hän on. Hän kasvoi isoksi ja minä kasvoin vanhaksi, Pierce totesi.

Hän sai lapsen 14-vuotiaana vuonna 1933. Perheen äiti huolehti Morrellista, jonka nimi oli tuolloin Eva, kuusi kuukautta, kunnes perheen oli pakko antaa lapsi adoptioon. Pierce määriteltiin liian nuoreksi äidiksi.

Morrell alkoi etsiä biologista äitiään parikymppisenä. Hän sai tätinsä kautta kuulla aiemman nimensä ja synnyinpaikkansa; nämä auttoivat Morrellia löytämään synnyinsairaalansa. Pian kuitenkin kävi ilmi, että adoptio oli määritelty salaiseksi, eikä Morrell kyennyt saamaan tietoa itsestään ja juuristaan.

Hän päätti palkata yksityisetsivän.

– Uskoin kohtaloon, ja ajattelin, että meidän kuuluu tavata silloin, kun tapaamme, Morrell kuvasi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Aikaa kuitenkin kului, ja Morrell lähes luovutti. Lopulta myös hänen tyttärensä tytär halusi löytää iso-isoäitinsä, ja auttoi Morrellia laajentamaan etsinnän nettiin. Vuonna 2015 haeskelu viimein tuotti tulosta.

Kun Pierce sai tietää tyttärensä löytyneen, hän joutui läheisten mukaan sellaiseen liikutuksen tilaan, ettei ”voinut edes pelata bingoa”. Pian Pierce ja Morrell juttelivat puhelimessa ensimmäistä kertaa yli 80 vuoteen.

Nyt Morrell on saanut suuren perheen, josta adoptioperheen ainoana tyttärenä aina haaveili.

– En ole enää yksin. Minulla on äitini, minulla on siskoja ja veljiä. Tämä on surrealistista, mutta on niin upeaa olla yhdessä kaiken tämän ajan jälkeen, hän kommentoi.

– Elämäni on nyt saanut täyttymyksensä.


Lähde: Ntd.tv

***

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.