Tunnistaisitko? Valtavasti laihtuneen laulajatähti Adelen uusi Instagram-kuva hämmentää jälleen

1:36
Adele murtui kyyneliin keikallaan vuonna 2016 keikallaan muistellessaan Orlandon verilöylyn uhreja

Laulajatähti Adelen ulkonäössä tapahtunut valtava muutos puhuttaa jälleen sosiaalisessa mediassa.

Laulajatähti Adelen muuttunut ulkonäkö jaksaa ällistyttää faneja edelleen. Harvakseltaan julkisuudessa tai somekuvissa nähdyn tähden on kerrottu aiemmin pudottaneen painoaan 45 kiloa, ja harvat Instagram-otokset muuttuneesta laulajasta jaksavat hämmästyttää kerta toisensa jälkeen.

Näin kävi myös sunnuntaina, kun Adele julkaisi itsestään kuvan, jonka taustalla näkyy Beyoncén tuore Black Is King -elokuva. Tähden pitkät hiukset olivat poikkeuksellisesti kiharalla ja hän vaikutti olevan myös ilman meikkiä otoksessa.

– Kiitos kuningatar, kun saat meidät kaikki tuntemaan itsemme rakastetuiksi taiteesi avulla, hän kehui Beyoncéta kuvatekstissään.

Kuvassa onnellisesti hymyilevä Adele on lisäksi pukeutunut samanlaiseen paitaan, joka Beyoncélla ja muilla tv-ruudussa näkyvillä naisilla on yllään.

Kommenttikentässä keskustelu kääntyi kuitenkin jälleen nopeasti Adelen ulkonäköön. Moni epäili jälleen laulajan käyneen kauneusleikkauksissa.

– Et näytä Adelelta, vaan valtavalta määrältä kauneusleikkauksia tai jotain. Tiedän, että hän on laihtunut paljon, mutta minusta hän on aina ollut kaunis ja minun on vaikeaa uskoa, että hän on tässä kuvassa, eräs ällisteli.

– Hänen kasvonsa ovat erilaiset. Ymmärrän, että kasvot kaventuvat, kun ihminen laihtuu, mutta et näytä enää yhtään itseltäsi, toinen vuodatti.

– Kuka tässä kuvassa on? Kerro Adelelle, että haluamme uutta musiikkia, kolmaskin ihmetteli.

Osa riensi myös puolustamaan laulajaa ulkonäköön liittyviltä ikäviltä kommenteilta ja muistuttamaan siitä, että Adelen kuvan tarkoituksena oli ilmaista tukensa Beyoncélle samalla, kun sosiaalisessa mediassa on levinnyt haasteita, jotka liittyvät naisten voimaantumiseen.

– Niin valtavasti kommentteja siitä, kuinka ”hän näytti paremmalta aiemmin” tai ”hän ei näytä itseltään”. Teidän kaikkien tulisi tukea häntä. Kun paino putoaa merkittävästi, se on rankkaa fyysisesti ja henkisesti. Tämä on se, mitä HÄN halusi. Hän on kuningatar ja tukekaa hänen päätöstään, eräs huomautti.

– Joko te kaikki voisitte lopettaa hänen painostaan puhumisen?! Hän näyttää uskomattomalta. Lopettakaa jo, helkkari, toinenkin pyysi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja