Tunnettu NHL-pomo hehkuttaa Kasperi Kapasen alkukautta: "Nostanut ketjun tasoa"

Kasperi Kapanen loistaa huippukentässä:"Pelaaminen Matthewsin kanssa helppoa" 3:32

Sportsnetin NHL-asiantuntija Brian Burke nostaa esille Kasperi Kapasen loistavan alkukauden Toronto Maple Leafsin riveissä. 

Tunnettu NHL-pomo Brian Burke on tunnettu värikkäistä lausunnoistaan, joissa hän ei säästele pelaajia. Mutta osaa hän kehuakin – esimerkiksi Kasperi Kapasta. 

Burke työskenteli vielä viime kaudella Calgary Flamesin organisaatiossa, mutta hän jättäytyi viime kauden jälkeen kommentaattoriksi.  Hän sanoi sanoi Sportsnetin 590’s Starting Lineup -ohjelmassa, ettei Kapasen hyvää alkukautta ole voinut olla huomaamatta.

– Kapanen on nostanut ketjun tasoa. Hän on ollut hyvä, Burke sanoi. 

Burken kommentti on kova, kun ottaa huomioon, että ketjussa pelaavat NHL:n kuumin pelaaja Auston Matthews ja komean uran tehnyt NHL-veteraani Patrick Marleau

Kapanen on tehnyt seitsemässä pelissä loistavaa jälkeä (4+4=8) siihen nähden, ettei hän ole päässyt pelaamaan ylivoimaa. 

Ohjelmassa keskusteltiin, että onko Kapanen päässyt nauttimaan vapaamatkustajana taitavien ketjukavereiden hedelmistä. Vertailukohdaksi otettiin Matt Moulson, joka teki 69 pistettä John Tavaresin rinnalla New York Islandersissa kaudella 2011–12. 

Moulson teki Buffalo Sabresin kanssa viiden vuoden ja 25 miljoonan dollarin sopimuksen – ja ura kääntyi laskuun. 

– Kapasesta voisi tietysti sanoa, että hän on vain Matt Moulson, mutta toisaalta hän on käyttänyt tilaisuuden hyväksi ja pelannut hyvin, Burke puntaroi. 

Lue myös:

    Uusimmat