Tuleva äiti ikuisti raskausvatsansa – tällaista kuvaa et ole ennen nähnyt: ”He kertovat sinulle, kuinka paljon rakastavat äitiään”

Sydämen muotoista raskausvatsaa kuvataan todella suloiseksi.

NTD Television -uutiskanava jakoi Facebook-sivuillaan uskomattoman kuvan nimettömäksi jäävän naisen raskausvatsasta. Raskausvatsasta erityisen suloisen tekee se, että kumpu on sydämen muotoinen.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Sosiaalisessa mediassa ihmiset kehuvat kaunista raskauskuvaa.

– Todella suloista, he kertovat sinulle, kuinka paljon rakastavat äitiään, eräs uutista Facebookissa kommentoinut kirjoittaa.

– Tämä on kaunein ikinä julkaistu asia, toinen ylistää.

Kyseessä voi olla herttamainen kohtu

Ei ole tiedossa, mikä aiheuttaa naisen sydämen muotoisen raskausvatsan. Yksi mahdollisuus on, että naisella on niin sanottu herttamainen kohtu (bicornuate uterus). Kyseinen synnytyselinten synnynnäinen epämuodostuma tarkoittaa, että ylhäältä painunut kohtu muodostuu tavallaan kahdesta ”sarvesta”. Näin kohtu on kuin sydämen muotoinen.

Herttamainen kohtu lisää hieman keskenmenon, ennenaikaisen syntymän ja synnynäisten vaurioiden riskiä. Kuitenkin esimerkiksi tämä brittinainen synnytti terveet kaksoset, jotka oli kantanut samanaikaisesti eri puolilla kohtuaan.

Nappaa videolta vinkit, joilla treenaat lantionpohjan lihaksiasi raskauden aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja