Tubettajatähti Roni Back yllättyi täysin Suurmestari-viihdeohjelman tehtävästä: "Olin ihan tummanpunainen koko kymmenen minuuttia"

Tubettaja Roni Back jakaa koronatietoutta somekanavissa 6:39
Roni Back kertoi Uutisaamussa 9.4. jakavansa koronatietoutta seuraajilleen.

Tubettaja Roni Back nautti Suurmestarin teosta, vaikka ohjelman tehtävät olivatkin hankalia.

Roni Back nähdään uuden Suurmestari-ohjelman vakiokilpailijana. Kilpailijat pääsevät ratkomaan ja toteuttamaan erilaisia hullunkurisia tehtäviä.

– Vihdoinkin tämä on tulossa ulos. Olen jotenkin todella iloinen siitä. Tämä on niin iso askel tv-urallani, Back kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Back nautti suuresti ohjelman teosta. Hän aikoo hyödyntää ohjelmaa myös omassa työssään.

– Olen ajatellut keksiä jonkin näköisiä Suurmestari-tehtäviä. Se voisi olla hauska video-idea, että katsojani keksivät erilaisia tehtäviä ja minun pitää suorittaa ne, omaa tubekanavaa ylläpitävä Back pohtii. 

Suurmestarin tehtävissä Backille iski toisinaan paniikki.

– Yksi tehtävä löi minut aivan ällikällä. Minun piti punastuttaa ihminen.

Back ajatteli, että joutuu tekemään tehtäviä vain yksinään. Toisen ihmisen punastuttaminen kymmenen minuutin aikana oli hänelle kova paikka.

– Olin aivan puissa, että mitä voin tehdä. Olin henkisesti varautunut, että minun pitää olla jotenkin nokkela esineiden kanssa tai rakentaa vajan tavaroista jotain.

– Sitten ajattelin, että vähän kiusallinen läheisyys voisi toimia tähän henkilöön. Ainakin minuun toimi. Olin ihan tummanpunainen koko kymmenen minuuttia, Back nauraa.

Backia on pyydetty mukaan moniin ohjelmiin, mutta yleensä hän on kieltäytynyt, koska sosiaalinen media vie paljon hänen aikaansa. Suurmestari oli poikkeus.

– Formaatti vaikutti todella hauskalta ja ohjelma kuvattiin Helsingin alueella. Ei tarvinnut lähteä minnekään sademetsään. Olen aivan varma, että katsojani tykkäävät tästä todella paljon.

Backille on tärkeätä osallistua ohjelmaan, jota hänen Youtube-seuraajat myös todennäköisesti katsovat mielellään. Hän on kiireinen mies oman toimistonsa pyörittämisen kanssa, mutta kiireenkin keskellä hän aikoo panostaa hyvinvointiinsa, joka on ollut Backille ennen sivuseikka.

– Käyn pari kertaa viikossa ennen työpäivää treenaamassa. Iltaisin on kaikenlaisia salibandy- ja jalkapalloharrastuksia. Yritän mielenterveydestäkin pitää huolta. Näen ystäviä ja uskallan tehdä välillä muitakin kuin hurjia juttuja.

Haastattelu tehtiin Suurmestari-ohjelman pressissä maaliskuun alussa. 

Suurmestari MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 20.00! Poikkeuksellisesti ohjelmasta nähdään 12.4. kaksi jaksoa klo 19.30 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat