Kiti Kokkonen kuvitteli olevansa kova vastus Suurmestarissa – ei päässyt käyttämään erikoistaitoaan: "Ajattelin, että siitä olisi hyötyä"

1:37
Kiti Kokkonen teki tunnustuksen Kuutamolla-sarjassa: "Häpeän, kadun, että valitsin tämän"

Suurmestarin uudella kaudella vakiokisailijana nähtävä Kiti Kokkonen kertoo, ettei päässyt hyödyntämään erikoisosaamistaan ohjelmassa nähtävissä tehtävissä.

Suurmestari jatkuu uusin jaksoin MTV3-kanavan lauantai-illoissa maaliskuussa. Suurmestarina nähdään tuttuun tapaan Jaakko Saariluoma ja kisailijoiden suorituksia tuomaroi jälleen Pilvi Hämäläinen.

Uudet vakiokilpailijat julkistettiin maanantaina 15. helmikuuta. He ovat Aku Hirviniemi, Kiti Kokkonen, Minka Kuustonen ja Miika Nousiainen.

Kokkonen kertoo MTV Uutisille seuranneensa tarkkaan jo Suurmestarin ensimmäistä kautta ja innostuneensa formaatista.

– Tykkäsin tosi paljon ja mietin, että olisin tuossa ehkä aika hyvä. Olen todella innoissani, että pääsin mukaan, hän hehkutti.

Järjestelmälliseksi tunnustautuva näyttelijä arveli ennakkoon, että hänellä olisi yksi erityistaito, josta voisi olla hyötyä tehtäviä ratkottaessa.

– Osaan täyttää astianpesukoneen äärimmilleen ja optimoin asioita. Ajattelin, että siitä olisi hyötyä, mutta ei! Kyllä mä olen ihan heikointa tasoa tässä ryhmässä, Kokkonen nauraa.

Hän kertoo, että oman haasteensa Suurmestarin kuvauksiin toi se, että kuukaudet ennen ohjelmaa menivät koronarajoitusten jälkeen kotona eristyksissä – tehtävissä kun vaaditaan myös fyysistä puolta.

– Kun kokopitkät työpäivät alkoivat monen kuukauden lomailun jälkeen, niin se tuli ehkä vähän sokkihoitona. Mutta teki hyvää päästä ihmisten ilmoille ja vähän puuhailemaan muuallekin kuin kotiin.

Kokkonen odottaa kovasti sitä, että hän pääsee näkemään, miten muut ovat ratkoneet tehtäviä.

– Se tässä onkin hauskinta antia. Mulla on jo nyt todella haikea olo siitä, että tämä loppuu. Tämä on ollut niin kivaa.

Kokkosen Putouksessa nähty sketsihahmo Tanhupallo on viihdyttänyt suomalaisia sosiaalisessa mediassa jo pitkään, ja näyttelijällä on Instagramissa messevät 120 000 seuraajaa. Hän kertoo pitävänsä Instagramia ennen kaikkea positiivisena paikkana sen sijaan, että olisi lähtenyt hakemaan sitä kautta maksimaalista taloudellista hyötyä uralleen.

– En oikeastaan suoranaisesti kaupallisia yhteistöitä ole tähän mennessä tehnyt, koska se ei ole tuntunut luontevalta. Siellä on kiva mainostaa töitä, joissa on mukana ja jakaa, mitä tahansa nyt haluaakaan, vaikka puutarha-asioita sun muita.

Monet suositut somevaikuttajat ovat kertoneet viime vuosina julkisesti negatiivisista kommenteista, joita he saavat. Kokkonen kertoo säästyneensä ikävältä kommentoinnilta Instagramissa.

– Se on tosi kiva juttu. Instagramissa törmää harvoin mihinkään väittelyihin tai riitoihin, kun taas Facebookissa on paljon vastakkainasettelua. 

Suurmestarin uusi kausi alkaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 27. maaliskuuta kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja