TTK-voitto löi Virpi Sarasvuon ällikällä – ja jakoi myös somekansan mielipiteen täysin kahtia

Virpi Sarasvuon Tanssii Tähtien Kanssa -voitto on kirvoittanut runsaasti mielipiteitä.

Vuoden 2020 Tanssii Tähtien Kanssa kruunattiin lauantaina 5. joulukuuta entinen hiihtäjä Virpi Sarasvuo tanssiopettajansa Sami Heleniuksen kanssa. Finaali järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla kaksiosaisesti, ja ensimmäinen osa finaalista tanssittiin edellisen viikon sunnuntaina marraskuun lopussa. Viimeisessä finaalissa nähtiin lisäksi tubettaja Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen sekä räppäri Jare Brand ja Saana Akiola.  

Kilpailun ratkaisivat lopulta yleisöäänet. Voitosta häkeltyneet Sarasvuo ja Helenius myönsivät lähetyksen päätteeksi yllättyneensä itsekin voitosta. 

– Ei kyllä osattu ollenkaan odottaa voittoa. Oli kiva finaali siinä mielessä, että kaikille meille finalisteille oli oikeastaan sama, kuka loppujen lopuksi voittaa, Sarasvuo kommentoi lauantaina tuoreeltaan voittonsa jälkeen. 

Sosiaalisessa mediassa TTK:n lopputulos aiheutti runsaasti kuhinaa. Useat Twitter-kommentoijat ihastelivat entisen hiihtäjän sisua, joka tutulla tapalla näyttäytyi myös tanssikilpailun aikana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– "Mä oon aina ollut paras viimeisellä kahdella kilometrillä", sanoo Virpi Sarasvuo ja voittaa Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin. Se oli temppu!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Voitto meni oikeaan paikkaan, koko matkan ollut Virpi Sarasvuo yksi suosikeista. Onnea Virpi. Kaikki finalistit upeita ja taitavia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaikki parit olivat ennen finaalia aivan tasaväkisiä, mutta finaaliin Virpi ja Sami olivat latautuneet kuten huippu-urheilijat, ja tanssivat parhaiten!

Kommentoijien joukosta on kantautunut myös jonkin verran soraääniä, eivätkä kaikki katsojat ole olleet samaa mieltä sen suhteen, kuka olisi pitänyt julistaa TTK:n voittajaksi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tällä mielipiteellä ei ole mitään sen suurempaa merkitystä, mutta ihan pakko kirjoittaa, että väärä pari voitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ääniä antaneet äänestivät hiihtäjää, ei parasta tanssijaa. Sääli – sekä Miisasta että Jaresta kuoriutui kisassa huikea tanssija, Virpi on loistava hiihtäjä mutta korkeintaan keskinkertainen tanssija. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jos Niklas Hagman olisi ollut mukana, niin...

Tanssii Tähtien Kanssa oli tänä syksynä ennätyspitkä 14 jakson mittaisella tuotantokaudellaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat