TTK-voittajia kerrakseen! Finaalia paikan päällä seurannut Christoffer Strandberg hehkuttaa tuoretta voittajaparia: "Kultaiset Heleniukset"

Virpi Sarasvuon ja Sami Heleniuksen voitto oli aihe juhlaan myös Christoffer Strandbergille.

Vuoden 2020 Tanssii Tähtien Kanssa -voittajaksi kruunattiin lauantaina 5. joulukuuta Virpi Sarasvuo tähtiopettajansa Sami Heleniuksen kanssa. 

Kilpailun voitto oli upeaa jatkoa Heleniusten perheelle, sillä Sami Heleniuksen puoliso Jutta Helenius parinsa Christoffer Strandbergin kanssa. Finaali-iltana Strandberg julkaisi Instagram-tilillään Heleniuksia sekä Sarasvuota ylistävän päivityksensä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kultaiset Heleniukset. Tuhannesti onnea upeat, vakuuttavat ja sydämellä tanssivat Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius, Strandberg hehkutti tekstissään. 

Strandberg kertoo päässeensä seuraamaan finaalia paikan päälle, vaikka katsomo oli muuten melko tyhjillään koronatilanteen takia. Viime vuoden voittaja ylistää Tanssii Tähtien Kanssa -tuotantoryhmää, joka mahdollisti ohjelman teon haastavassa ja poikkeuksellisessa tilanteessa. Strandberg esitti arvostuksensa myös kaikkia finalisteja kohtaan, jotka antoivat panoksensa tansseihin loppuun asti. 

Lisäksi Strandberg kuvailee tekstissään Jutta Heleniuksen koskettavaa ja vilpitöntä reaktiota, kun hänen puolisonsa Sami Helenius parinsa Sarasvuon kanssa julistettiin kilpailun voittajiksi. 

– Hänen onni, ilo ja liikutus kertoo kaiken Samista ja Jutasta. Kuinka he tukevat, nostavat ja ovat läsnä toisiaan varten. Ja sitä samaa lämpöä ja inhimillisyyttä riittää meille muillekin. Me, jotka saamme tanssia heidän kanssa olemme hyvin onnekkaita.

Lisäksi Strandberg muistuttaa päivityksensä lopussa, että ohjelmaa tehtäessä pidettiin erittäin hyvää huolta turvallisuudesta sekä turvaväleistä. 

– Jutta ja minä olemme tanssineet läpi syksyn ja Heleniukset sattuvat asumaan yhdessä, siksi uskalsimme ottaa kuvan näin.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat