TS: Naiseen rakastunut Minna Haapkylä paljastaa syyn kaapista tulemiselleen

Näyttelijä Joanna Haartin kanssa seurusteleva Minna Haapkylä paljastaa, miksi kertoi suhteestaan avoimesti julkisuudessa.

Näyttelijä Minna Haapkylä, 41, avautuu lauantain Turun Sanomissa päätöksestään kertoa suhteestaan naiseen julkisuudessa. Haapkylä erosi pitkäaikaisesta aviomiehestään Hannu-Pekka Björkmanista ja rakastui kollegaansa Joanna Haarttiin.

Haapkylä ei ollut aikeissa kertoa yksityiselämänsä käänteistä, mutta päätyi ratkaisuun, kun kiinnostus ei näyttänyt loppuvan.

Näyttelijä halusi myös rohkaista tarinallaan niitä, jotka kamppailevat parhaillaan oman seksuaalisuutensa kanssa.

– Tunsin itsessäni moraalisen painostuksen. Oli avauduttava jotenkin, ettei tule sellaista oloa, että tässä olisi jotain salamyhkäistä vaan että se on ehdottoman ihanaa, Haapkylä sanoo lehdelle.

Minna Haapkylä tähdittää Jörn Donnerin uutuuselokuvaa Armi elää! Haapkylä nähdään elokuvassa ex-aviomiehensä ja lastensa isän H-P Björkmanin rinnalla.

Haapkylä kertoi aiemmin MTV.fille, että pariskunta tulee varmasti jatkossakin työskentelemään yhdessä.

– Olemme aina Hannu-Pekan kanssa näytelleet yhdessä riippumatta siitä, mikä tilanne on kotona. Tulemme varmasti aina näyttelemäänkin yhdessä. Ei ero vaikuta tilanteeseen mitenkään, se on osa ammattilaisuutta, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat