Mainos

Trumpin nuorin tytär jatkoi pehmennyslinjalla: "Kasvokkain tavatessa isäni on niin ystävällinen"

Presidenttiehdokas Donald Trumpin nuorin tytär Tiffany Trump puhui republikaanien puoluekokouksessa tiistai-iltana ja jatkoi äitipuolensa edellisenä päivänä aloittamaa työtä ehdokkaan imagon pehmentämiseksi.  

Tiffany Trump aloitti puheensa aseistariisuvasti myöntämällä olevansa hermostunut, koska ei ole koskaan aikaisemmin pitänyt puhetta kymmenelle miljoonalle ihmiselle.  

Hän kuvaili hellää ja rakastavaa isää, joka on ollut aina hänen tukenaan ja kannustanut häntä. Hän kertoi säilyttäneensä lapsuudenaikaiset koulutodistuksensa, koska hänen isällään oli tapana kirjoittaa niihin herttaisia viestejä.  

– Toisin kuin voisi odottaa ihmiseltä, joka aina korostaa tuloksia, isäni kommentit koskivat usein sitä, miten opettajani olivat kuvanneet käytöstäni koulussa.  

Tiffany Trump kertoi isänsä olleen ensimmäisenä hänen tukenaan, kun hänelle läheinen ihminen kuoli.  

Hän sanoi myös esittelevänsä isänsä aina mielellään ystävilleen - varsinkin, jos näillä on Donald Trumpia koskevia ennakko-odotuksia.  

– Kasvokkain tavatessa isäni on niin ystävällinen, niin huomaavainen, niin hauska ja niin aito, hän kuvaili.  

– Ystäväni pääsevät näkemään välähdyksen kaikesta siitä, mitä hän edustaa ja kaikesta, mitä hän minulle merkitsee - siitä vahvasta, suojelevasta, kiltistä, hellyttävästä miehestä, jota hyvin ylpeänä kutsun isäkseni.

Juttua korjattu 20.7.2016 klo 6:45: Tiffany on Trumpin toisesta avioliitosta. Nykyinen vaimo Melania Trump on hänen kolmas vaimonsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.