Trumpin leiri valmistautuu jättämään Valkoisen talon – Ivanka Trump osti lähes 30 miljoonan euron luksustontin "miljardöörien bunkkerina" tunnetulta ökysaarelta

Melania Trumpilla rooli Trumpin puheiden pehmittäjänä 10:00
Emeritusprofessori Markku Henriksson pohti Melania Trumpin roolia miehensä puheiden pehmentäjänä Huomenta Suomessa, kun Donald Trump valittiin preisdentiksi vuonna 2016

Ivanka Trump ja hänen aviomiehensä Jared Kushner ovat ostaneet hulppean talon Floridasta. Myös Donald Trumpin huhutaan olevan aikeissa asettua Floridaan presidenttikautensa päätyttyä.

Presidentti Donald Trump ei ole ollut innokas myöntämään tappiotaan vastaehdokkaalleen Joe Bidenille. Trumpin leiri vaikuttaisi kuitenkin valmistautuvan jo jättämään Washingtonin ja Valkoisen talon taakseen.

People-lehden ja Page Sixin tietojen mukaan presidentin tytär Ivanka Trump ja tämän aviomies Jared Kushner ovat ostaneet hulppean tontin Floridan Miami Beachin liepeiltä. Pariskunta on työskennellyt presidentti Trumpin avustajina Valkoisessa talossa tämän presidenttikauden ajan.

Page Sixin tietojen mukaan peräti 30 miljoonan dollarin arvoinen tontti sijaitsee "miljardöörien bunkkerina" tunnetulla Indian Creek Islandilla. Kyseessä on yksityinen ja tarkoin vartioitu saari, jonka sanotaan olevan turvallisimpia paikkoja Floridassa. Saarella on muun muassa 13 miehen vahvuinen poliisipartio, vaikka asuinrakennuksia siellä on ainoastaan 29 kappaletta.

Trumpin ja Kushnerin arvellaan ostaneen Lot 4 -nimisen tontin, jonka entinen omistaja on laulaja Julio Iglesias. Hinta oli lehtitietojen mukaan 31,8 miljoonaa dollaria eli noin 27 miljoonaa euroa.

Indian Creek Island sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä Donald Trumpin rakkaasta Mar-a-Lagon kartanosta. Myös Kushnerin nuorempi veli Joshua ja tämän huippumallina uraa tehnyt vaimo Karlie Kloss ovat ostaneet lähistöltä 22 miljoonan dollarin lukaalin.

Lähteiden mukaan kolmen lapsen vanhemmat Trump ja Kushner ovat etsineet sopivaa asuinpaikkaa Floridasta jo jonkin aikaa, mutta pari aikoo tiettävästi pitää myös New Yorkissa sijaitsevan kotinsa. Isä-Trumpin presidenttikauden aikana perhe on asunut Washingtonissa Kaloraman alueella talossa, jonka kuukausivuokra on ollut 15 000 dollaria.

People-lehdelle puhuneet lähteet kertovat, että myös Donald Trumpin perhe olisi aikeissa asettua Floridaan. Melania Trumpin on kerrottu kartoittaneen alueen kouluja teini-ikäistä Barronia silmällä pitäen.

Perheen uskotaan asettuvan Trumpille rakkaille tiluksille Palm Beachin Mar-a-Lagoon, mutta viettävän myös jatkossa aikaa Trump Towerissa New Yorkissa, jossa perhe asui ennen kuin Trump valittiin presidentiksi.

Juttua päivitetty 10.12.2020 klo 9.28. Toisin kuin uutisessa aiemmin kerrottiin, Ivanka Trump ja Jared Kushner eivät ole ostaneet Floridasta taloa, vaan tontin.

Lue myös:

    Uusimmat