Mainos

Trump avasi Twitterin ja uhitteli taas Iranille ja iso-Arskalle: "Obama oli kiltti heitä kohtaan – minä en"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jatkanut tiukkoja kommenttejaan Irania vastaan.

Trump varoittaa Twitter-viestissään, että Iran "leikkii tulella". Trumpin mukaan iranilaiset eivät arvosta sitä, kuinka kiltti presidentti Barack Obama oli heitä kohtaan. Minä en ole, Trump päättää viestinsä.

Trump hyökkäsi Irania vastaan Twitter-viesteissään myös eilen.  

Kello kuuden jälkeen aamulla Washington DC:n aikaa Trump julkaisi peräjälkeen neljä twiittiä, joista yhdessä hän jatkoi kuittailua Arnold Schwarzeneggerille. Sanailu alkoi eilen rukousaamiaisella.

Trump twiittasi tänään, että ainakin Schwarzenegger on yrittänyt lujasti, vaikkei onnistunutkaan saamaan hyviä katsojalukuja Yhdysvaltain Diili-ohjelmassa (Apprentice).

– Kyllä, Arnold Schwarzenegger epäonnistui Kalifornian kuvernöörinä ja vielä enemmän Apprentice-ohjelmssa...mutta ainakin hän yritti kovasti, Trump twiittasi.

Trump myös kiitti yhdessä twiitissä Australian pääministeriä tietojen oikaisemisesta. Eilen uutisoitiin, että Trump lopetti kesken puhelun Australian pääministeri Malcolm Turnbullin kanssa. 

3:53

1:46

– Kiitokset Australian pääministerille totuuden kertomisesta sivistyneestä puhelinkeskustelustamme. Valeuutiset valehtelivat keskustelusta, Trump kirjoitti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.