True Blood -tähti juhli rajusti – menetti hampaansa!

True Blood -sarjasta tuttu Evan Rachel Wood juhli pariisilaisessa yökerhossa sillä seurauksella, että menetti yhden hampaistaan.

Syntymäpäiviään pariisilaisessa yökerhossa juhlinut Evan Rachel Wood koki ikävän yllätyksen, kun tanssilattialla tuntemattoman ihmisen kyynärpää osui näyttelijää kasvoihin. Tämän seurauksena Wood menetti yhden hampaansa.

Tällä hetkellä Wood kiertää Eurooppaa yhdessä George Clooneyn ja Ryan Goslingin kanssa markkinoimassa heidän uusinta elokuvaansa Ideas of March. Näyttelijätär varasi saman tien ajan hammaslääkäriltä, joten elokuvan markkinointi jatkuu normaalisti ikävästä tapaturmasta huolimatta.

Evan, joka oli kihloissa rokkari Marilyn Mansonin kanssa, paljasti vastikään olevansa biseksuaali, mutta ei ole valmis parisuhteeseen tällä hetkellä.

– Olen pysytellyt sinkkuna viime kesästä lähtien. Hyppäsin parisuhteesta toiseen ja kaikki sanoivat, että minun pitäisi olla jonkin aikaa yksinäni ja tutustua itseeni. Olin peloissani ajatuksesta, mutta nyt olen iloinen, että otin aikaa itselleni, Wood paljastaa.

– Olen aina ollut viehättynyt sekä naisista, että miehistä. Ihastun ihmisen persoonallisuuteen ja tapaan millä hän itsensä kantaa.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: femailfirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja