Näin Tristan Thompsonin lapsen synnyttänyt Maralee Nichols reagoi miehen julkiseen anteeksipyyntöön

0:40
Kardashianit saavat tietää pettämiskohusta

Maralee Nichols kommentoi Tristan Thompsonin ulostuloa isyysuutisiin liittyen.

Fitnessmalli Maralee Nicholsin väite siitä, että koripalloilija Tristan Thompson on hänen joulukuussa syntyneen lapsensa isä, paljastui hiljattain todeksi. Thompson kertoi isyystestin tuloksesta Instagramin Tarinat-osiossa maanantaina 3. tammikuuta.

Thompson pyysi Instagram-tarinassaan anteeksi kaikilta, joita on satuttanut selkkauksen aikana.

– Otan kaiken vastuun teoistani. Nyt, kun isyys on vahvistettu, odotan innolla poikamme kasvattamista sopuisasti. Pyydän vilpittömästi anteeksi kaikilta, joita olen loukannut tai joille olen aiheuttanut pettymyksen tämän koettelemuksen aikana, sekä yksityisesti että julkisesti, hän kirjoitti.

Seuraavassa tarinassaan hän pyyti anteeksi ex-kumppaniltaan, tosi-tv-tähti Khloé Kardashianilta, jota hän petti Nicholsin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nicholsin tiedottaja sanoi Page Sixille antamassaan lausunnossa, ettei koskaan ollut epäilystäkään siitä, etteikö Thompson olisi Nicholsin lapsen isä.

– Tristan on antanut useita vääriä ja kunniaa loukkaavia lausuntoja ja selityksiä Maraleesta viime kuukausien aikana, ja (Nichols) peilaa tätä katuvaa lausuntoa kaikkiin aikaisempiin lausuntoihin, tiedottaja kertoi.

Uutta tietoa suhteesta

Nichols haastoi Thompsonin oikeuteen elatusmaksujen ja raskauteen liittyvien kulujen vuoksi.

Daily Mailin tutkimista oikeusasiakirjoista selviää, että Thompson vaati Nicholsia tekemään abortin ja tarjoutui maksamaan hänelle 75 000 dollaria eli noin 66 450 euroa, mikäli Nichols pysyttelisi hiljaa asiasta.

Page Sixin mukaan Thompson nosti Teksasissa oman kanteensa Nicholsin Kaliforniassa tekemää kannetta vastaan. Tuomari kuitenkin hylkäsi Thompsonin tekemän kanteen.

Thompson on Peoplen mukaan sanonut aikaisemmin, että ainoa mahdollinen hedelmöittymispäivä on voinut olla maaliskuussa, mutta Nichols ilmoitti, että heidän lapsensa sai alkunsa huhtikuussa.

Aikaisemmin Thompson väitti Page Sixin mukaan, että kaksikko harrasti seksiä vain kerran, Thompsonin syntymäpäivien aikaan maaliskuussa 2021.

Daily Mailin julkaisemien uusien oikeusasiakirjojen perusteella Thompson on nyttemmin kertonut, että hän ja Nichols näkivät toisiaan satunnaisesti joulukuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana, ja että heidän suhteensa perustui vain seksiin.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja