Tätä mieltä Khloé Kardashian on Tristan Thompsonin julkisesta anteeksipyynnöstä: "Hän tietää ansaitsevansa parempaa"

0:40
Kardashianit saavat tietää Tristanin pettämiskohusta

Lähde paljasti, mitä mieltä Khloé Kardashian on exänsä Tristan Thompsonin hänelle isyysjupakan jälkeen osoittamasta julkisesta anteeksipyynnöstä.

Fitnessmalli Maralee Nicholsin väite siitä, että koripalloilija Tristan Thompson on hänen joulukuussa syntyneen lapsensa isä, paljastui hiljattain todeksi. Thompson kertoi isyystestin tuloksesta Instagramin Tarinat-osiossa maanantaina.

Nichols ja Thompson olivat viettäneet yhteisen yön maaliskuussa 2021, ja tämän seurauksena Nichols tuli raskaaksi. Samaan aikaan Thompson seurusteli vielä tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin kanssa.

Samalla kun Thompson kertoi somessa isyystestin tuloksista, hän pyysi julkisesti anteeksi Kardashianilta, jota hän petti Nicholsin kanssa.

 – Khloé, sinä et ansaitse tätä. Et ansaitse sitä sydänsurua ja nöyryytystä, jota olen sinulle aiheuttanut. Et ansaitse sitä tapaa, jolla olen sinua kohdellut vuosien aikana, Thompson kirjoitti.

– Toimintani ei todellakaan ole linjassa sen kanssa, miten näen sinut. Minulla on äärimmäinen kunnioitus ja rakkaus sinua kohtaan. Riippumatta siitä mitä ajattelet. Olen jälleen kerran niin uskomattoman pahoillani, hän jatkoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Tristan on satuttanut häntä tarpeeksi, ja hän tietää ansaitsevansa parempaa"

Hollywood Lifen lähde paljasti, mitä mieltä Kardashian on exänsä hänelle osoittamasta anteeksipyynnöstä.

– Khloé on iloinen nähdessään, että hän otti vastuun ja omaksui roolin Maraleen pojan isänä, lähde kertoo.

Lähteen mukaan vastuun ottaminen ja isyyden omaksuminen oli oikein tehty, mutta Kardashian olisi toivonut, että asia olisi jäänyt siihen.

– Khloé ei piittaa hänen anteeksipyynnöstään, koska (Thompsonin) sanat eivät merkitse hänelle enää mitään. Hän ei voi luottaa häneen, eikä hän voi koskaan enää luottaa häneen, lähde jatkaa.

– Tristanin Khloélle aiheuttama tuska on ohi, eikä hän enää vuodata kyyneleitä hänen vuokseen. Jatkossa on kyse siitä, että Tristan on hyvä isä heidän tyttärelleen Truelle ja on hänen tukenaan, lähde kertoo.

Toinen lähde kertoi Kardashianin tekevän kaikkensa keskittyäkseen itseensä ja parin 3-vuotiaaseen tyttäreen Trueen.

– Tristan on satuttanut häntä tarpeeksi, ja hän tietää ansaitsevansa parempaa, lähde kertoo jatkaen, että Kardashian pitää ja on aina pitänyt perhettä tärkeänä.

– Hän ei koskaan pitäisi Trueta erossa isästään, koska hän tietää, kuinka tärkeä suhde on lapselle.

Kardashian ja Thompson deittailivat on-off-tyylisesti vuodesta 2016 alkaen vuoteen 2021 saakka. Kaksikolla True-tytär syntyi vuonna 2018.

Truen ja joulukuussa syntyneen pojan lisäksi Thompsonilla on 5-vuotias Price-poika malli Jordan Craigin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja