Khloé Kardashian joutui hämmentävän kolmidraaman keskelle – kaikki alkoi bikinikuvasta

0:40
Näin Kardashianin sisarukset reagoivat, kun Tristan Thompsonin pettämiskuviot paljastuivat heille juuri Khloé Kardashianin synnytyksen alla

Sometähti Khloé Kardashianin ex-miehet ottivat yhteen Instagramissa hämmentävällä tavalla.

Some- ja tosi-tv-tähti Khloé Kardashian julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään 164 miljoonan seuraajansa iloksi näyttävän bikinikuvan, jossa hän viilentää itseään helteiseltä näyttävänä päivänä ulkosuihkussa.

Kuva sai nopeasti kehuja isosisko Kim Kardashianilta, eikä se jäänyt huomaamatta myöskään Khloén entiseltä aviomieheltä Lamar Odomilta. Odom hehkutti kommenttikentässä ex-vaimoaan hottikseksi ja oli lisännyt viestiinsä useamman liekkiemojin ja sydänemojin.

Odomin nyt jo yli 140 000 tykkäystä saanut kommentti ei puolestaan jäänyt huomaamatta Kardashianin True-tyttären isältä Tristan Thompsonilta, joka oli niin ikään kommentoinut kuvaa sydämien ja kuolaavien emojien kera.

Viime kesänä pettämiskohujen jälkeen yhteen palanneiden Kardashianin ja Thompsonin uutisoitiin kesäkuussa eronneen sen jälkeen, kun koripalloilijan oli nähty juhlivan räppäri Draken bileissä kolmen naisen kanssa ja vetäytyneen makuuhuoneeseen heidän kanssaan. Pari ei ole itse vahvistanut eroa, ja Thompson reagoi hyvin voimakkaasti Odomin kommenttiin Instagramissa.

– Jumala toi sinut takaisin viime kerralla. Pelaa jos haluat, mutta tulos voi olla toinen, Thompson sivalsi Odomia.

Hän viittasi viestissään niin ikään koripalloilijana uraa tehneen Odomin tragediaan, kun tämä vaipui koomaan huumehuuruisen bordellireissun yhteydessä vuonna 2015.

Instagramissa monet Kardashianin seuraajista riensivät nopeasti puolustamaan Odomia Thompsonin uhkaavan viestin tultua julki ja käyttivät ex-parista muun muassa pariskuntanimeä Khlomar. 

– Toivon todella, että hän palaisi yhteen ennemmin Lamarin kuin Tristanin kanssa.

– Tristan on nolo…

– Kaikkien näiden vuosien jälkeen pysyn Khlomar-tiimissä.

– Te kaksi olette kaunis pari. Lamar, hae Kokosi takaisin!

– Lammy, yritätkö tehdä benafflecktit? Tuen sinua, veli!

Odom ja Kardashian olivat naimisissa vuodet 2009–2013, mutta Khloé Kardashianin kerrottiin päivystäneen ex-puolisonsa luona sairaalassa tämän oltua koomassa.

Thompson ja Kardashian erosivat ensimmäisen kerran reilut kolme vuotta sitten, kun Thompson narahti pettämisestä juuri ennen pariskunnan True-tyttären syntymää. Pari paikkaili tämän jälkeen välejään, kunnes Thompson jäi kiinni pelehdittyään Kardashianin pikkusiskon Kylie Jennerin lähipiiriin kuuluneen Jordyn Woodsin kanssa alkukesästä 2019.

Koronapandemian aikana ex-pari löysi toisensa jälleen uudestaan, mutta lähipiiri sanoi kesäkuussa Thompsonin viimeisimmän pettämiskohun olleen liikaa ja Kardashianin jättäneen tämän lopullisesti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja