Khloé Kardashian ja Tristan Thompson: Ero! Mies nähtiin menevän kolmen naisen kanssa makuuhuoneeseen

0:34
Tältä näyttää Keeping up whit the Kardashians -sarjan viimeinen kausi!

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompson erosivat jälleen.

Seurapiiritähti Khloé Kardashian palasi viime kesänä yhteen tyttärensä Truen isän koripalloilija Tristan Thompsoninkanssa.

Pariskunta erosi vuonna 2019 pettämisskandaalin myötä, juuri ennen kuin heidän tyttärensä syntyi. Pariskunta yritti korjata välejään, mutta pian suhde joutui jälleen kohun silmään ja lopulta päättyi.

Pandemian aikana parin välit lähentyivät ja he palasivat lopulta jälleen yhteen. Pari on yrittänyt saada yhteistä lasta.

Nyt E Newsin lähteen mukaan Kardashian ja Thompson ovat päättäneet mennä eri teille. Pari ei ole vielä itse vahvistanut eroa. Lähipiirin tieto tuli heti sen jälkeen kuin Thompson nähtiin menevän makuuhuoneeseen kolmen naisen kanssa.

30-vuotias urheilija oli osallistunut viime viikolla poptähti Draken pitämiin juhliin.

– Tristan hengaili Draken, Diddyn ja Chris Brownin kanssa suurimman osan illasta. Hänet nähtiin myös hengailemassa usean naisen kanssa yläkerran terassilla. Tämän jälkeen hän meni yksityiseen huoneeseen kolmen naisen kanssa. Hän vaikutti olevan hyvällä tuulella ja halusi juhlia. Hän juopotteli ja juhli aamuyöhön saakka, lähde kuvailee.

Toisen lähteen mukaan mies oli kertonut juhlissa olevansa sinkku. Eilen koripalloilija julkaisi Twitterissä liudan sinisiä emojieta, mikä tarkoittaa ilmeisesti valhetta. Hän halusi viestittää kuvilla sitä, että pettämissyytökset eivät pidä paikkaansa.

Kardashianin läheinen tuttava vahvistaa naisen jättäneen Thompsonin nyt lopullisesti. Viimeaikaiset pettämisskandaalit ovat olleet liikaa.

– He ovat yrittäneet yrittää pettämishuhuista huolimatta viimeisten viikkojen ajan. Khloe kertoi Tristanille, että hän on menettänyt kaiken luottamuksen eikä suhdetta voi enää korjata. Hän todella yritti, mutta tunsi itsensä lopulta niin petetyksi. Suhde on loppu eikä hän aio enää palata siihen, lähde kommentoi.

Instagram-malli väittää olleensa suuhteessa Thompsonin kanssa

Huhtikuussa Instagram-malli Sydney Chase, 23, kertoi hurjia väitteitä No Jumper -nimisessä podcastissa.

Hän paljasti, että deittaili Thompsonia tämän vuoden tammikuussa. Chase puhui podcastin aikana koripallotähdestä hyvin intiimeistä asioista.

– Hän sanoi minulle, ettei ole enää parisuhteessa ja olin, että okei. Me keskustelimme, hengailimme, olimme ulkona monta kertaa ja teimme kaikenlaista.

Chase väittää varmistaneensa mieheltä, onko hän sinkku, johon sai myönteisen vastauksen.

Lähde: ENews.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja