Trimmattavana käynyttä koiraa ei tunnistaisi enää samaksi – näin ulkonäkö muuttui

Koiran turkinhoidossa ei voi laiskotella talvellakaan – trimmaaja muistuttaa:"se on aina kuitenkin se koiran ensisijainen vaate 2:49
Katso myös: Koiran turkinhoidossa ei voi laiskotella talvellakaan.

Trimmauksessa käynyttä koiraa on vaikea tunnistaa enää entisekseen. 

Mirror uutisoi koirasta, jonka omistaja vitsailee epäilevänsä vahvasti saaneensa trimmaajalta takaisin väärän koiran. Miranda Lawlerin TikTokissa jakamalla videolla voi nähdä, kuinka Mirandan koiran ulkomuoto muuttui rankasti trimmauskäynnin jälkeen.

Aiemmin pörröinen ja olemukseltaan muhkea koira tuli trimmaajalta takaisin suorastaan kynityn ja huomattavasti hoikemman näköisenä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mirandan videota on katsottu 4,7 miljoonaa kertaa, ja sille on kertynyt yli 244 000 tykkäystä.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa on ihmetelty monenmoisia koirien trimmauksia, joissa lopputulokset ovat jättäneet toivomisen varaa tai ainakin kirvoittaneet naurunpyrskähdyksiä. Uutisoimme eräästä omistajasta, joka yritti säästää rahaa trimmaamalla koiransa itse, mutta lopputulos jätti toivomisen varaa. Aiemmin kerroimme myös koirasta, jonka uudistunut ulkomuoto trimmauksen jälkeen herätti hilpeyttä sosiaalisen median käyttäjissä sekä koirasta, joka sai kantaa seuraukset omistajan pyydettyä trimmaajaa leikkaamaan turkkia ihan reilulla kädellä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koirista!

Lue myös:

    Uusimmat